Katılım sayısı 4 milyon üstünde olduğu belli zaten 4 milyon katılımlı çekilişe 4 hakla katılıp çıkmasını beklemekte komik oluyor zaten😊
Kaç katılım mi yaptık 😊Emin ol senden başka katilanda olmamıştır forumda.Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Birazda şans meselesi
. Magnum çekilişinden örnek vereyim seneler önce 13 Mn katılım olurken sadece 4 çubuk yollayan bi kadına masserati çıkmıştı diğer talihlinin 6 çubukla çıktı. En azından almadım çıkmadı demiyorsun. Bu kampanyaya evet katıldım ihtiyacım olduğu için belki çıkar umuduyla keyfimden değil. Forumda da illaki katılan birileri vardır siz oralara fazla kafa yormayın.
İşte o Magnum 4 katilm çıkan 10 milyonda 1 kişiye çıkmış mesala ben 3 milyon katil 5 milyon katılım 7 milyon katılım bu zamana kadar tüm magnum çekilişlerine her sene en az 3 bin katilim yaptım havamizi alıyoruz erikli en son çekilişe 30 binden fazla katılım yaptım ilk 100 içine giremedim yedeklte bile yoktum düşün
Haklısınız. Ben en son nescafenin 5 mercedes verdiği dönem 2-3 bin arası girmiştim baya hırs yaptım kesin çıkar artık diyordum. Sonuçlar açıklanınca anyayı konyayı gördüm. 500 katılımda olsa 50 milyonda olsa ne asil ne de yedekte bize vurmuyor bahtsızlık mıdır nedir artık

Katılırsam max 100 e kadar giriyorum o da tutarsa. Erikliyi 60 a kadar yollamıştım yanlış hatırlamıyorsam. Zaten hep Bursaya çıkıyor. Özdilekte öyle mesela tamam ana merkezi yeri fakat Türkiye geneli hiç mi rastgele çıkmaz yedekler bile Bursa.

Neyse umut her zaman iyidir katılmaya devam elbet bir gün bizlerde buraya sonunda çıktı diye yazıp seviniriz