arkadaşlar "numune" nin sözlük anlamını bir kere daha okumanızı tavsiye ederim
siz böyle "gelmesin, çöpe atıyorum" yazdıkça ileride gelecek olanlarda gelmez, burayı firmalarda okuyorlar !!!!
Güzel düşünce...Bir açıdan bakıldığında çok haklısın numune sözlük anlamına baktığında ufak bir parçasıdır. Ama teknik olarak yeterli miktarda numunen olmadığı sürece istediğin şeyi yapamazsın... Her ne kadar yazmasada yeterlilik önemli bir kavramdır bence...Senin eline 1 damla kolonya damlattığımızı düşün kolonyanın kokusunu alırsın ama herhangi bir serinlik hissetmezsin değil mi?
Gönderilen numuneyi bir düşün şimdi birde herhangi bir erkeğin yüzünde sakal çıkan bölümlerinin alanını... Belki sana yeterli gibi gözüküyor ama malesef her insana yeterli gelmiyor demekki. Arkadaşlarımın isyanları bu yüzden olsa gerek.Ha belki abartmışlardır orasına bir şey söyleyemem.
Belki zarfın içinden 2 tane çıksaydı ben bu mesajı yazmazdım çünkü yeterli gelecekti. Herneyse.....
Buraya yazılan şeyleri firmalarda okuyor demişsin. Bence okumalarında bir sakınca yok ve onlar okuyacaklar diye insanların buraya düşüncelerini değiştirerek yazamasınında bir mantığı yok.