Gönderen Konu: 2010 Yılında "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi" Anlat Kazan  (Okunma sayısı 1462 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması" Başladı!

Garanti Bankası ve Ekonomist dergisinin ortaklığı ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği'nin (KAGİDER) katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması"nı, bu yıl 4. kez düzenliyoruz.

Amacımız; ülkemizdeki kadınların ticari ve sosyal "girişimci ruhunu" ortaya çıkartarak, Türkiye'deki kadın girişimci sayısının gelişmiş ülkelerin seviyesine yükselmesi için katkıda bulunmak.

2008 yılından bu yana "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması"nda "sosyal sorumluluk" ruhu ile iş yapan kadın girişimcileri de ödüllendiriyoruz. Ekonomik girişimci olmanın yanısıra kurduğunuz işletmeyle çevre, toplum, kültür, eğitim, işsizlik gibi sorunlara katkıda bulunduysanız ve "benim girişimim sosyal nitelikli" diyorsanız, sizi de bu büyük yarışmaya davet ediyoruz...

Yılın Kadın Girişimcisi yarışmasına hemen başvurmak için tıklayınız.

Juri Üyelerimiz :
Nafiz Karadere
Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı

Rauf Ateş
Capital, Ekonomist ve PCNet Dergileri Yayın Koordinatörü

Gülseren Onanç
Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı

Ebru Çerezci
2009 Yılı "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması" Birincisi

2009 Yılı "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması" Ödülleri :
1. olan Kadın Girişimcimize

20.000 TL

Garanti Emeklilik'ten 2.500 TL tutarında Kobi BES Emeklilik Planı başlangıç kapitali
2. olan Kadın Girişimcimize

15.000 TL

Garanti Emeklilik'ten 1.500 TL tutarında Kobi BES Emeklilik Planı başlangıç kapitali
3. olan Kadın Girişimcimize

10.000 TL

Garanti Emeklilik'ten 1.000 TL tutarında Kobi BES Emeklilik Planı başlangıç kapitali
2009 Yılı "Türkiye'nin Kadın Sosyal Girişimcisi" Ödülü
5.000 TL

Garanti Emeklilik'ten 500 TL tutarında Kobi BES Emeklilik Planı başlangıç kapitali
Ayrıca dereceye giren tüm kadın girişimcilere 1 yıl ücretsiz Ekonomist, Capital, Elele dergileri aboneliği ve KAGİDER üyeliği ile, Garanti Emeklilik Hobi Kulüpleri'nden diledikleri hobi alanında bir aylık kurs hediye edilecektir

Kimler Katılabilir ?
Türkiye'de yaşayan, şirketinde hakim ortak olan ve şirketinin yıllık cirosu 25 milyon TL'ye kadar olan tüm kadın girişimcilerimiz yarışmaya katılabilmektediler. (Daha önceki senelerde yarışmaya başvuran kadın girişimcilerimiz tekrar yarışmaya başvurabilirler)

2010 Yılında "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi" veya "Türkiye'nin Kadın Sosyal Girişimcisi" neden siz olmayasınız?

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

elfant

• Ziyaretçi
Ynt: 2010 Yılında "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi" Anlat Kazan
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2010, 11:58:43 »
Kimler Katılabilir ?
Türkiye'de yaşayan, şirketinde hakim ortak olan ve şirketinin yıllık cirosu 25 milyon TL'ye kadar olan tüm kadın girişimcilerimiz yarışmaya katılabilmektediler. (Daha önceki senelerde yarışmaya başvuran kadın girişimcilerimiz tekrar yarışmaya başvurabilirler)

Çevrimdışı tipcan

• Deneyimli Kampanyacı
  • Katıl Katıl Bitmiyo =)
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2010, 12:00:53 »
Kimler Katılabilir ?

aaa tam beni anlatmış ya bu kdar olur hemen katılıyorum  ;D
Twitter Hesabım ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ARKO DA YARDIM İÇİN 5 YILDIZ VERİR MİSİNİZ (:

Çevrimdışı ferda_

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2010, 14:57:00 »
yılda 25 milyon kazanan biri 20 bin içinmi yarışacak bu kadar saçma yani