Sms gelmese kazandığımızdan haberimiz yok.Bİçaycıda bizde.
Arkadaşlar kesinlikle fişe yazılması lazım katılım no herkes arasın mail Atsin Migros’a çekiliş sonucu MPİ Bilge istemede bulunun artık herkes isterse yazar Migros ama baya kişi bastırması lazım Nivea çekiliş sabahı beni apar topar aradılar fiş foto istediler ben katılım sayısı istemiştim demekki sıkıntılıydı liste benden foto istemiş olabilirler
ya arkadas ne mıgrosu ne cekılısı hem benı nıye aramıyorlar ben orda yazarken latıfe etmıyorum baya almıstım yarısı dgl tabıkı cok aldımdan dedım ısın ozu nedır bu durumun ben aldım geçtımmı yanı dahıl olup olmadım bellı degıl adamlar kukla gıbı kullanıyormu tamam tek araba olsa cıkar cıkmaz ısterse 10 bın hak yap sonucta 1 tanedır derım ama 100 cay makıne 100 tabak bıde bunların yedegıde var nasıl bır orankı cıkmıyor zaten bu ısın tekıl kısmıda var öyle olunca gerçek oran katılım daha az
Kardeş takip ettinmi madem çok katıldın MPİ bilgi iste u2 ara mail at kontrol et bakalım aynımı hakkın
sabredin kasıma kadar.ünlü bir youtuber olup bu konuyu gündeme getireceğim

tabii sizde desteklerseniz murat 124 ü bumblee bee gibi camaroya dönüşürüm artık

kampanyamızın başlığı '' MPİ fişlere çekiliş adını ve kodunu yazmayı zorunlu kılsın ''

şaka yapmıyorum harbiyim harfi harfine yukarda ne yazdıysam samimiyim
Tek katılım yine boş. Zaten migros hep boş geçiyor.