küçümsemiyorum ama fiyatı 1.495-1499 lira olan bir tel için bu kampanyayı yapmak yani olmamış.ver en yeni çıkan en üst modelini yap bu kampanyayı.
küçümsemiyorum ama fiyatı 1.495-1499 lira olan bir tel için bu kampanyayı yapmak yani olmamış.ver en yeni çıkan en üst modelini yap bu kampanyayı.
abi çoğu instagramda iphone 8 falan veriyoruz diyor ama hikaye. çekiliş var yazıp sonra bırakıyorlar. bu hem yarışma hem de 2 günde verecekler. hani adam 1 aylık açmamış yarışmayı. bana cazip geldi, öğrenciyim zaman bol. gider verilen etkinlikleri harika zaman ayırıp yaparım
ben son model iphone versede katılmam ekrana çıkmayı sevmeyenlerdenim esas sebeb bu

sizin için maksat güzellik olsun dedim
Linkten giriyorum formu doldurduktan sonra gönder butonu aktif olmuyor.o kadar sey yazmistim sayfa tekrardan yenileniyor bu gönderilmemistir degilmi? Yukardaki uyarici aciklamayi okuduktan sonra vazgectim katilmaktan cunku
Linkten giriyorum formu doldurduktan sonra gönder butonu aktif olmuyor.o kadar sey yazmistim sayfa tekrardan yenileniyor bu gönderilmemistir degilmi? Yukardaki uyarici aciklamayi okuduktan sonra vazgectim katilmaktan cunku 
Galiba site bozuk bende de aynısı oldu ugrasmaktan biktim bende vazgeçtim
Yani boyle bir iskence yarışma daha görmedim.
sonuçlandımı acaba bulamıyorum
Lg çekilişlerinde çekiliş sonuçlarını bulmak imkansız gibi bir şey