0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
önce temizleyın geçmişi falan ccleaner ile sonra reset atın turkcell ile girmeyen varsa o zaman yenılenir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinönce temizleyın geçmişi falan ccleaner ile sonra reset atın turkcell ile girmeyen varsa o zaman yenılenirdenedim ama olmadı ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinönce temizleyın geçmişi falan ccleaner ile sonra reset atın turkcell ile girmeyen varsa o zaman yenılenirdenedim ama olmadı ya bende dün önce avea ile katıldım bilmiyodum sonra böle yaptım dediğim gibi değiştirdim ama ilk ie den girdi iseniz 2.cye mozilladan deneyın farklı olsun yanı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinönce temizleyın geçmişi falan ccleaner ile sonra reset atın turkcell ile girmeyen varsa o zaman yenılenirdenedim ama olmadı ya bende dün önce avea ile katıldım bilmiyodum sonra böle yaptım dediğim gibi değiştirdim ama ilk ie den girdi iseniz 2.cye mozilladan deneyın farklı olsun yanıtüm tarayıcıların sildim geçmişini yinede olmadı