Klewx arşivin mi var senin? 
Ben yılları hatırlayamayacağım ama Abim küçükken kiracımız olan fırından topladığı sana margarin kuponlarını gönderip bisiklet kazanmıştı. O zaman ben çok daha küçüktüm. Hoş, babam bisiklet almadığı için abim bunu habersiz yapmıştı ve zavallı sadece 1 hafta binmişti. Babam o bisikleti de satmıştı
Zaten babam daha önce yaşadığı kötü bir tecrübe yüzünden oğlunun güvenliğini istiyordu. Abim büyüdüğünde maaş almaya başlayınca kendine bisiklet almış ve binanın içine kilitlemişti ama onu da çalmışlardı
Zavallı abim 
Neyse benim çekilişlere merakım böyle başlamıştı, aldığım her dergide gazete çekiliş ilanları arardım, bulurdum da. Blue Jean dergisi almaya başlamıştım ergenlik çağlarında. Ordan da ufak da olsa bayağı birşeyler kazanmiştim. 
milliyet çocuk çekiliş kampanyalarının eski dönem bujisiymiş 79 yılında 1 den 50 ye kadar
tipitip karikatürlerini biriktirip gönderenlere tipitip hediye paketi ve tipitip tişörtü verilmiş ben bunu
o zaman idrak edemeyecek yaştaydım ama 2004 lerde yine bu tipitip tişört verdi 20 tane kadar
getirttim şimdi bu yazıyı okuyanlara yine 2003-2004 lerde güzel ve çekilişsiz ilk gönderene
veren güzel bir kent kampanyasından daha bahsedeyim jelibon 10.000 peluş ayıcık
verdi umulduğundan fazla ilgi görünce 10.000 i geçen katılımlarada peluş gönderildi ama
ilk gelen seri şimdi kapanan fatoş oyuncak üretimi ve kalite oyuncaktı sonrakiler karbon
kağıdı çin üretimi ben buradan ilan ediyorum panda nın verdiği peluş panda ve jelibon ayıcık
peluşu aslında amcakızlarıdır birbirini tamamlıyor her ikiside,