Gönderen Konu: Stil Direktörü bloğunda Samsung S2 2GB MP3 Player Hediye Ediyor  (Okunma sayısı 1484 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nazenin

• Usta Kampanyacı
Yılbaşında yurtdışında olduğumuzdan hediye veremedim bu sebeple 8. yarışmamı ancak yazıyorum.

Blogunuz olsun/olmasın yarışmaya katılabilirsiniz ama iki şartım var.
Her zaman ki gibi yine yarışmamı blogunuzda duyurmak gibi bir zorunluluğunuz yok!

1- Sağda Dikiz Aynası olan kısımdan izle yapmalısınız.
Cevabı bilseniz bile izle yapmadığınız durumda dahil olmayacaksınız.
2-"Samsung bu ürünü tasarlarken doğada neden esinlendi?" bu sorunun cevabını doğru yanıtlamalı ve yorum olarak yazmalısınız.

Konu dışında yazılan yorumları sileceğim, ayrıca mail atarsanız geçersiz sayılacak.

Cevabı tespit etmek için, bu kez tek tek yorumları sayamayacağım, bu sebeple random generatora başvuracağım.

Kazananı açıklarken cevabı yazacağım, son katılım tarihi haftaya Salı yani 09/02/2010'dur o zamana kadar yorumları onaylamayacağım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2010, 14:21:26 Gönderen: nazenin »

Çevrimdışı mizmiz

• Usta Kampanyacı
Çakıl taşından esinlenilmiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
spa taslarına benzıo. nereye yazcaz. kımse yorum felan yazmamıs o sıteye
:)

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
MP3 çalar ve kişisel medya oynatıcılar konusunda diğer markalarla rekabeti elden bırakmayan Samsung, ultra kompakt yapılı MP3 çaları S2 Pebble'ın duyurusunu gerçekleştirdi. İsminden ve tasarımından da anlaşılacağı gibi S2'nin tasarımı çakıl taşından esinlenilmiş, dizayna önem veren teknoloji meraklıları hedef kitle olarak belirlenilmiş.

yorum olarak yazacaksınız. yorumlar tabiki yarışma bitiminde yayınlanacak ;)

Çevrimdışı hah7783

• Deneyimli Kampanyacı
Blog kampanyalarından hiç bişey çıkmıyor bana.Cevap ve paylaşıma teşekkürler...