Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin . Coca Cola'dan kazandığım topları satıyorum.. Bana 1 tanesi yeter

1 Tanesi: 30 YTL. 2 Adet mevcuttur.
Kayit olun veya
giris yapin . Kâşifler isimli bilim-kurgu kitabını satıyorum. Fiyatı: 4 YTL.
Kayit olun veya
giris yapin . İmparatorun Yolculuğu ( Oscar'lı Filmin Kitabı ) satıyorum. Fiyatı: 20 YTL.
İrtibat: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Cheetos'tan kazandığım Gizli Ajan Kıyafetini Satıyorum. İçinde yün şapkası, oynayan gözlükler,sakal ve bıyık, pelerin,t-shirt-i (bir ajana uygun uzunlukta her yaşıta uyacağını tahmin ediyorum) ve eldivenleriyle birlikte tam set olarak satıyorum. Fotoğrafını imkanlarımdan dolayı çekemedim ama eklemeye çalışacağım. Çocuklarınızınız için gayet eğlenceli bir ürün. Fiyatı: 80 YTL.
Kayit olun veya
giris yapin
Doğuş Yayın Grubundan kazandığım sport çantayı satıyorum. Rengi gayet hoş sarı ve truncu renklerden oluşuyor. Çift bölmeli ve iç bölümü mevcut. Çantanın üzerinde çeşitli eğlenceli ve ilgi çekici fotoğraflar var.İçerisinde kendine özel kalemi,ajandası ve rozeti mevcut. Hepsi birlikte Fiyatı: 30 YTL.
Kayit olun veya
giris yapin
Doğuş Yayın Grubundan kazandığım sport çantayı satıyorum. Rengi gayet hoş sarı ve truncu renklerden oluşuyor. Çift bölmeli ve iç bölümü mevcut. Çantanın üzerinde çeşitli eğlenceli ve ilgi çekici fotoğraflar var.İçerisinde kendine özel kalemi,ajandası ve rozeti mevcut. Hepsi birlikte Fiyatı: 30 YTL.
Kayit olun veya giris yapin
kontörle takas düşünürmüsün ?