merhaba bende ospadan numune istedim 3 gün önce geldi peelingi denedim sonrs farkettimki ürünlerin tarihi geçmiş........dikkat edin arkadaşlar bebek sampuanı dahil hepsinin tarihi geçmiş....şimdi mail attım tarihi geçmiş ürün göndercekseniz hiç göndermeyin diye.......
Gözünle baktığına eminmisin? imal tarihine son kullanma tarihi diyenide ilk defa görüyorum. Orda yazmıyomu i.m. diye? yada i.m‘nin anlamını senmi bilmiyosun? firmanında günahını aldık boş yere senin yüzünden
i.m nin anlamını biliyorum ama sen insanlarla nasıl konuşulacağını bilmiyorsun...ne demek gözünle baktığına eminmisin? orda i.m diye birşey yazmıyor bak elimde şimdi hipokort krem var orda tek bir tarih var oda son kullanma tarihi.............hadi diyelim firma doğru söylüyor yinede bu kadar kaba olmaları çok çirkin....biz tüketiciyiz bizi bilgilendirmek onların işi.......................
bencede km ne kadar yanlş gördüyse bile firma anlayşla karşılamalıydı:S
merhaba bende ospadan numune istedim 3 gün önce geldi peelingi denedim sonrs farkettimki ürünlerin tarihi geçmiş........dikkat edin arkadaşlar bebek sampuanı dahil hepsinin tarihi geçmiş....şimdi mail attım tarihi geçmiş ürün göndercekseniz hiç göndermeyin diye.......
Gözünle baktığına eminmisin? imal tarihine son kullanma tarihi diyenide ilk defa görüyorum. Orda yazmıyomu i.m. diye? yada i.m‘nin anlamını senmi bilmiyosun? firmanında günahını aldık boş yere senin yüzünden
scorpion tarih yazan yerde tarih dışında hiç bi ibare yok sadece tarih...
yani çok biliyosun sen biz gördükte i.m. yi ne olduğunu anlamadık
Heidi
O numuneyi iyi inceleseydin firmanın attığı maildede söylendiği gibi ‘son kullanım tarihi üretim tarihinden itibaren 2 yıldır‘ ibaresini görürdün.. Burdada biraz mantığı çalıştırıp o yazan tarihin üretim tarihi oldugunu anlayabilirdin..!
deniyorum fakat bende sandık falan çıkmıyor
mouse ile en sağa doğru gittiğinde resim kaymaya başlayacak ... resimi kaydırdığında fark edeceksin ilk çıkan ekranda değil sandık... 
yha bende bulamadım sandığı..
deniyorum fakat bende sandık falan çıkmıyor
mouse ile en sağa doğru gittiğinde resim kaymaya başlayacak ... resimi kaydırdığında fark edeceksin ilk çıkan ekranda değil sandık... 
yha bende bulamadım sandığı..
Kampanya biteli 3 hafta oldu..
Heidi
O numuneyi iyi inceleseydin firmanın attığı maildede söylendiği gibi ‘son kullanım tarihi üretim tarihinden itibaren 2 yıldır‘ ibaresini görürdün.. Burdada biraz mantığı çalıştırıp o yazan tarihin üretim tarihi oldugunu anlayabilirdin..!
kendi çapında konuşuyosun bilip bilmeden ve batıyosun sürekli
adamlara mail attım zaten tarihler neden böyle diye onlarda dönüş yaptılar açıklama yaptılar
bende daha sonra buraya kopyaladım yazılarını
tekrar döndüm onlara keşke bi küçük ifadede olsa belirtseydiniz yanlış anlaşılmalar olmasaydı dedim ok
ben kampanyadan kazanmadım 6 gün önce siteye girip iletişim bölümünden numune talebinde bulundum.3 gün sonrada geldi......i
ben kampanyadan kazanmadım 6 gün önce siteye girip iletişim bölümünden numune talebinde bulundum.3 gün sonrada geldi......i
bende senin gibi yapmıştım, iletişimden istemiştim bu gün oda geldi
ben de iletişimden istemiştim,bakalım ne zaman gelecek