world kartla 1000 liralık alışveriş yapan her kişiye bir ürün hediye edecekmiş.boş yok kampanyası olarak kampanya başlatılmış durumda.lcd tv , yazıcı, notebook ,flash bellek gibi her müşteriye hediye dağıtıyor.
kampanyanın tek şartı world kart la 1000 lira üzeri alışveriş yapmak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
2 gün önce Lcd aldım .... Ama en azından yüzde 20 den faydalanmıştım... Neyse bakalım bundada var bir iş..
yiyenime bilgisayar aldık bugün 4 gb flash bellek çıktı, mağazada ekranda türkiyede kimin ne kazandığı gösteriliyor.
yiyenime bilgisayar aldık bugün 4 gb flash bellek çıktı, mağazada ekranda türkiyede kimin ne kazandığı gösteriliyor.
En çok usb bellek çıkar sanırım. en ucuz hediye o verdikleri. diğerlerinden 1 en fazla 2 tane vardır, onlarda İstanbul, Ankara'dan birilerine çıkar. oralarda satış diğer illerden fazla. Zaten artık birçok firma bilgisayar alınca yanında usb bellek, kulaklık, webcam, yazıcı,... vs hediye ediyor.

evet süper bir kampanya ve ben ordan bir tane netbook kazandım sanırım piyasa değeride 650 700 tl civarıdır lenovo marka

şans işi benim ön sıramdaki bayanda klavye kazandı...
Vatan çok cimridir vermez bilgisayar öyle bedavadan, zaten ciddi olsa şu kadar bilgisayar şu kadar televizyon vericem derdi. Sadece göz boyama, verir 50-100 tl'lik hediye ama zaten 1000 lira harcattırıyor sana.