Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin dediklerine kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum. Haklı olduğun kısım özellikle isim vermeden belirteyim, bir oyuncu zamanında parayı ve şöhreti ilk bulduğunda baya bozdu. Sürekli mankenler, modeller çıktı. Hatta söylediğin diğer komedyenler zamanında bazı modellerle sıralı çıkıyordu. biri o modelden ayrılıyor, diğeri aynı modelle çıkıyordu. Elbette o manken de magazinde TV de adını döndürmek için bunlarla beraber oluyor.
Söylediğin zatların evet gişe filmi de yaptılar, tamamen Türk Halkı tabanına hitap eden 7 den 70 e izleyicinin izlediği filmler oldu. Ama KELEBEĞİN RÜYASI gibi güzel filmler de çıkardılar.
Eski adıyla Cinebonus, Cinemaximum da eski Cinemaximum değil, malum Koreliler aldı.
Bana sorarsanız zenginin malı züğürdün çenesini yorar. Ben istemedikten sonra da bana kimse çapraz satışla mısır falan satamaz. Hiç başıma gelmedi. Bebeğimizle uğraştığımızdan yaklaşık 17-18 aydır sinemaya gitmiyorum. Son zamanlarda öyle promosyonlu bilet için illa mısır al derlerse bilmem.
Hatta ben seyircisi az , Kozzy AVM sinemasında (burası cinemaximum değil) Migros'tan içecek, atıştırmalık alıp çokça girdiğimi de bilirim. Odeabank sağolsun 1,5 yıl bedava sinemaya gittim hesabım var diye. Özellikle hafta içi seanslarda da pek çok seyirci benim gibi yapıyordu.
Ammavelakin Trump AVM de sinemada içecek bile almasam elimde Migros poşeti görseler, görevli "abi poşete bakabilir miyim ? Dışardan içecek getirmek yasak" diyordu. Neticede ekonomi olsun diye bunu yapsam da ayı değiliz herhalde. Hışırtı yapacak, başka seyirciyi rahatsız edecek naylon ambalajlı cips poşetiyle, mısır poşetiyle sinemaya girmem.
Bazen sinemada çok rahatsız ediyor, 8-9 yaşında beş altı çocuk, yada liseli ergenler toplanınca fısır fısır konuşup "lan keşke sinemaya gelmeseydim. otur evinde izle" dediğimde oluyor. Ama toplu alan sabır çekerek onları da idare ediyoruz. İstanbul neticede artık 18 milyon nüfus oldu.