dizayn hakkında görüş istediğinize göre dış görünüşüyle ilgili görüşlerimizi merak ediyounuzudr
sözlerime başlamadan önce sitenin içerik olarak ii olduğunu söyleyerek başamak istiyorum.
dizayn hakkında ;
öncelikle ana sayfada ilk başta foruma yönlendiren link güsel yer oalrak,ama linkdeki kediyi anlamadım ilk gördüğümden beri

altında reklamlar biraz sıkıyor insanı sanki,boğuyo.basit gösteriyo gibi sanki forumun giriş sayfasını.
bu reklamların altında ise yeni kampanyaları siteyi hergün takip eden üyeler için çok güsel.
forum ana sayfası da biraz basit gibi duruyor renk falan olaraktan yani.ama forumun başlıkları çok zengin,ayrıca bu başlıklara ÇÖP weya geçmiş kampanyalar gibi bir bölüm açıp,oraya sayfalarda birikmiş olan eski weya tarihi geçmiş olan konuları atabilirsiniz diye düşünüyorum.
bunları okuyan arkadaşlar adam siteyi sewmio yerden yere wuruo falan demesler inş ,sadece yönetici arakdaşlara bir üye oalrak dizaynı hakkında görüşlerimi söyledim.
içerğie girmeme gerek warmı bilmiorum ama zengin bir içerik oluşmuş durumda...
yönetici arkadaşlara teşkkürler ediyorum böyle bir siteyle tanıştırdıklaır için...