Gönderen Konu: Migros doğuş çay,şeker,cips 2018  (Okunma sayısı 7347 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ynt: Migros doğuş çay,şeker,cips 2018
« Yanıtla #20 : 21 Aralık 2018, 18:52:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Şahsi görüşümdür, doğuş migros cay çekilişleri katılım bedeli 15 tl lerden başladı simdi 25 tl. Katilim sayıları uçtu gitti felaket arttı. Bence simdi 1 vw golf değil, passat arteon vermeleri gerekirken yada 3 vw polo, 3 renault çlio vermeleri gerekirken yerli milli vestel ürünleri veriyorlar.

Bunun argosu ceketimi assam çocuk olur. Tv verirlerken bile katılıyorsanız firmanın su an pazarlama stratejisini destekliyorsunuz demektir.

Serbest kursu > kampanyacı sorunu konusunda bahsedilen şapka verse , 5 tl lik tabak verse yine 30 katilim yaparim demiyorum. Doğuş Gıda hicbir pazarda lider değil ve bu yıl ki pazarlama stratejileri çok kötü.

Bu kotu kampanya nedeniyle geçen yıl 200-260 tl civarı bütçe ayırdığım kampanyalarina katilmayacagim. Bireysel protestomdur, boşa paranızı çöpe atmamanızı tavsiye ederim.
Usta ama süre kısa bence tekı atım yapılır...bende katılmıyorum bu kampanyalara ama denenebilir...

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin süre kısa ama hemen yukarda önceki 4 yılın katılım sürelerine bakarsan süre eskiden de aynı kısalıkteyken en son 62.000 katılım ı gördü. Araba vermeseler de bence ölüsü 55.000 - 65.000 katılımı görebilir.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #21 : 21 Aralık 2018, 22:25:01 »
Şahsi görüşümdür, doğuş migros cay çekilişleri katılım bedeli 15 tl lerden başladı simdi 25 tl. Katilim sayıları uçtu gitti felaket arttı. Bence simdi 1 vw golf değil, passat arteon vermeleri gerekirken yada 3 vw polo, 3 renault çlio vermeleri gerekirken yerli milli vestel ürünleri veriyorlar.

Bunun argosu ceketimi assam çocuk olur. Tv verirlerken bile katılıyorsanız firmanın su an pazarlama stratejisini destekliyorsunuz demektir.

Serbest kursu > kampanyacı sorunu konusunda bahsedilen şapka verse , 5 tl lik tabak verse yine 30 katilim yaparim demiyorum. Doğuş Gıda hicbir pazarda lider değil ve bu yıl ki pazarlama stratejileri çok kötü.

Bu kotu kampanya nedeniyle geçen yıl 200-260 tl civarı bütçe ayırdığım kampanyalarina katilmayacagim. Bireysel protestomdur, boşa paranızı çöpe atmamanızı tavsiye ederim.
Usta ama süre kısa bence tekı atım yapılır...bende katılmıyorum bu kampanyalara ama denenebilir...

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin süre kısa ama hemen yukarda önceki 4 yılın katılım sürelerine bakarsan süre eskiden de aynı kısalıkteyken en son 62.000 katılım ı gördü. Araba vermeseler de bence ölüsü 55.000 - 65.000 katılımı görebilir.
Sizin tecrübenize saygı duyuyorum... Haklısınız. Nasipten öte yol yol...Çay TBG si vardı onunla kombo yapacam... yoksa pek ilgili değilim migros çeki,lişlerine zaten...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #22 : 22 Aralık 2018, 09:49:08 »

Sizin tecrübenize saygı duyuyorum... Haklısınız. Nasipten öte yol yol...Çay TBG si vardı onunla kombo yapacam... yoksa pek ilgili değilim migros çeki,lişlerine zaten...

Aynen üstad 4 yildir Doğuş içiyoruz çekiliş yüzünden. Bu yıl da bir Çaykur, Doğadan, Lipton a dönelim :)

Basta da belirttiğim üzere benim şahsi dusuncem, ben almam. Migros Doğuş çekilişi 2014 den beri ne güzel klasiklesmisti, benim şahsi görüşüm topuklarına sıktı kendi pazarlama ekipleri. Simdi 1 yıllık çayı çatıya stok çekecektim. Benim gibi binlerce kişi de yapacaktı. Simdi yapmam :)

Çevrimdışı denizist

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 26 Aralık 2018, 10:57:38 »
çaya 24,95 yazmışlar, yanında illa başka bir ürün daha almak gerekiyor >:( >:( >:(

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #24 : 28 Aralık 2018, 17:31:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ustalar 24.95 olan çay dahil mi yoksa 5 kuruş için bir şeyler almak zorunda mıyız sanki burda mıydı başka yerde miydi 24.95 ler dahil mi değişti ne sanki ????

24.99 olsa katılamaman lazim. Kampanya koşulları bu şekilde. Ancak önceki çekilişlerde itirazlar üzere arkadaşlar yazmışlar. 1 tl lik bile söz konusu çekilişe ait ürünü alıp katılanlar olmuş önceden başka migros çekilişlerinde. İtiraz üzere yenilenen çekilişlerde de kazananlar olmuş.

Ben bu çekilişe katılmayacağım, önceden de yazdığım gibi. Herkese bol şans
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2018, 17:36:50 Gönderen: sakaryazede »

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 28 Aralık 2018, 19:23:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ustalar 24.95 olan çay dahil mi yoksa 5 kuruş için bir şeyler almak zorunda mıyız sanki burda mıydı başka yerde miydi 24.95 ler dahil mi değişti ne sanki ????
Migros bu sağı solu belli olmaz. 24,95 lik ürünü indirimsiz fiyattan da sayabilir, üzerine şeker bitki çayı vs eklersin saymayadabilir

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #26 : 01 Ocak 2019, 17:07:58 »
1 kişiye araba vermek yerine 20 kişiye adedi 7 bin tl yi
bulan değerde uhd tv veriyor firma 65 inch dev ekran,

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin dostum bence o zaman kazanan kişi de dilediğince satsın diye TV vermesin de cep telefonu versinler. Hem daha rahet el değişir, rahatça da kullanır kazanan kişi. TV havaleli ürün.

Kanal D de Hanımın Çiftliği diye bir dizi vardı; attan inip eşeğe binmem diyordu başroldeki kadın. Şimdi araba kazanmak varken TV ye düşünce ben katılmadım. Kendimce bireysel protestomdur.

Ülkemiz tezatlıklar ülkesi, yerli milli mesajı vermek için VESTEL veriyorlarsa eyvallah. Ancak özelleştirme Türk Telekom'u araplara sattılar, sonra araplar Telekom'un arazilerini sattı. İçini boşalttı. Kredi kullandığı TÜRK BANKALARIna şirketi bırakıp gittiler.

Hükümetimiz ABD mallarına protesto dedi, hatta Iphone adını verdi. Ancak TV de Türk Telekom Iphone reklamlarına sponsor oluyor, Iphone reklam sonlarında Türk Telekom logoları çıkıyor. Bu tezatlıklara alışamadım bir vatandaş olarak.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 01 Ocak 2019, 21:11:50 »
1 kişiye araba vermek yerine 20 kişiye adedi 7 bin tl yi
bulan değerde uhd tv veriyor firma 65 inch dev ekran,

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin dostum bence o zaman kazanan kişi de dilediğince satsın diye TV vermesin de cep telefonu versinler. Hem daha rahet el değişir, rahatça da kullanır kazanan kişi. TV havaleli ürün.

Kanal D de Hanımın Çiftliği diye bir dizi vardı; attan inip eşeğe binmem diyordu başroldeki kadın. Şimdi araba kazanmak varken TV ye düşünce ben katılmadım. Kendimce bireysel protestomdur.

Ülkemiz tezatlıklar ülkesi, yerli milli mesajı vermek için VESTEL veriyorlarsa eyvallah. Ancak özelleştirme Türk Telekom'u araplara sattılar, sonra araplar Telekom'un arazilerini sattı. İçini boşalttı. Kredi kullandığı TÜRK BANKALARIna şirketi bırakıp gittiler.

Hükümetimiz ABD mallarına protesto dedi, hatta Iphone adını verdi. Ancak TV de Türk Telekom Iphone reklamlarına sponsor oluyor, Iphone reklam sonlarında Türk Telekom logoları çıkıyor. Bu tezatlıklara alışamadım bir vatandaş olarak.
bu çekilişe bende hiç katılmadım
15 gündür sürekli alışverişteyim banka puanı
ölü fiyattan yığma çikolata,kinder,nescafe,şampuan
prima,diğer bebek bezleri, sıvıyağ v.s topladım
dostum katılmak kısmet olmadı düşüncene saygı
duyarım  :) bence 1 araba yerine 20 tv daha da şans
açar bu forumda hiç araba kazanmasada onlarca
telefon,tv,ipad v.s kazanmış olanlar var tanırsın
isim vermeyelim  :) tek çekilişte yığınla iphone
bile almıştı şimdi aynı hesap bence araba birazda
vitrin sana bu yıl katılacağın çekilişler de başarılar,
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2019, 21:12:57 Gönderen: klewx »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #28 : 01 Ocak 2019, 21:20:00 »
Amin, cümlemize başarılar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin .

Zor bir yıl bizi bekliyor, tüm kampanyacı arkadaşlara başarılar. Şanslı olan kazansın :D

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 02 Ocak 2019, 10:29:34 »
Bitti mi bu kampanya ?