Gönderen Konu: Philips sinema bileti (31 Aralık)  (Okunma sayısı 2844 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ibo17

• Usta Kampanyacı
Ynt: Philips sinema bileti (31 Aralık)
« Yanıtla #10 : 19 Aralık 2018, 20:16:17 »
Bize de gelmedi .Gelip gelmemesinden ziyade sonuçları bilmek emek veren onca kişinin hakkı diye düşünüyorum.Bu tüm yarışmalar için geçerli

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #11 : 19 Aralık 2018, 21:19:33 »
Hesabınız tam bir uydurma nickname le açmışsınız. Tek mesajı da buraya yazmışsınız. Ajanstan şikayetleri trollemek için açılmış hesap gibi duruyor.

Şayet durum buysa çok çaylak ve amatör bir trollsünüz. Lütfen iltifat olarak algılayın. Karşınızda insanlar var , commodore 64 kasetli oyunu bot rakipleriniz yok :)

Philips de herhalde emekli yada hatır için tanıdıklara tonla para vererek iş veriyor ki, hala bu çaylaklık devam etmiş. Çok üzüldüm. Hollandalılar Türk lerin ne kadar kurnaz ve bilinçli tüketiciler olduğunu anlamamış. Yaptığı kampanyalarda dahi müşteri algısında olumsuz ve ilgisiz şirket izlenimi bırakmaya devam ediyorlar.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Yerli bir elektronik şirketi üzerinden benim bu firmayla davam oldu ve kazandım. Yaptıkları kampanyaların arkasinda durmazlar. Sattıkları ürünler de etiket fiyatının ederi değildir. Benim sahsi izlenimim ve görüşümdür.
Bana gelmişti geçenki kampanyada
10. kisi olmadığınız için gelmemiştir arkadaşlarıma sordum onlarada gelmiş 1-2 tanesine
Şans İşi  ;)
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2018, 21:22:40 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #12 : 19 Aralık 2018, 21:22:38 »
kazanabileyim diye gecenin gec bir saatinde tüm aile üyelerinin mailleri ile bültene üye oldum. her 10. kişiye veriliyordu kesinlikle kazanmam lazımdı diye düşünüyorum ama kod falan gelmedi... kesinlikle yalan bir kampanyadır.  ;)
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #13 : 19 Aralık 2018, 21:23:48 »
benimle dmden iletişime geçiip 10 lira verselerdi "ben kazandım" yazardım. güvenilir olurdu, bugüne bugün usta kampanyacıyız

Hesabınız tam bir nickname le açmışsınız. Tek mesajı da buraya yazmışsınız. Ajanstan şikayetleri trollemek için açılmış hesap gibi duruyor.

Şayet durum buysa çok çaylak ve amatör bir trollsünüz. Lütfen iltifat olarak algılayın. Karşınızda insanlar var , commodore 64 kasetli oyunu bot rakipleriniz yok :)

Philips de herhalde emekli yada hatır için tanıdıklara tonla para vererek iş veriyor ki, hala bu çaylaklık devam etmiş. Çok üzüldüm. Hollandalılar Türk lerin ne kadar kurnaz ve bilinçli tüketiciler olduğunu anlamamış. Yaptığı kampanyalarda dahi müşteri algısında olumsuz ve ilgisiz şirket izlenimi bırakmaya devam ediyorlar.

Yerli bir elektronik şirketi üzerinden benim bu firmayla davam oldu ve kazandım. Yaptıkları kampanyaların arkasinda durmazlar. Sattıkları ürünler de etiket fiyatının ederi değildir. Benim sahsi izlenimim ve görüşümdür.
10. kisi olmadığınız için gelmemiştir arkadaşlarıma sordum onlarada gelmiş 1-2 tanesine
Şans İşi  ;)
...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #14 : 19 Aralık 2018, 21:26:18 »
Bak o bile emek istiyor , gördün mü ? :)
benimle dmden iletişime geçiip 10 lira verselerdi "ben kazandım" yazardım. güvenilir olurdu, bugüne bugün usta kampanyacıyız

Hesabınız tam bir nickname le açmışsınız. Tek mesajı da buraya yazmışsınız. Ajanstan şikayetleri trollemek için açılmış hesap gibi duruyor.

Şans İşi  ;)
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.