Ben işbirin Troia at kılı yatağını sldım.Mükemmel ötesi.Resmen belimi tedavi etti.Sabah dinlenmiş olarak kalkmanın zevki ise mükemmel.Bazamda İşbir late sistemli.İkisi harika
Ben işbirin Troia at kılı yatağını sldım.Mükemmel ötesi.Resmen belimi tedavi etti.Sabah dinlenmiş olarak kalkmanın zevki ise mükemmel.Bazamda İşbir late sistemli.İkisi harika
yuh Be 3000 tl bi yatağa o kadar vereceksek yaşamayalım biz
Napıcaksın sağlık pahalı.Yazdığın fiyat ucuzmuş.Ben daha pahalı aldım.Ama gerçekten üstüne tanımıyorum.Doktor doktor dolaşıp,çare arayacağıma..
Bel ağlığı önemli ama maddi durum daha önemli
Bel ağlığı önemli ama maddi durum daha önemli 
evet doğru ama boş beleş şeylere o kadar para veriyoruz ki,bu bel sağlığı çok önemli.Bir kere sl.Yıllarca kullan.Benim felsefem bu
Napıcaksın sağlık pahalı.Yazdığın fiyat ucuzmuş.Ben daha pahalı aldım.Ama gerçekten üstüne tanımıyorum.Doktor doktor dolaşıp,çare arayacağıma..
ben o parayı verip yatak alırsam gözüme bi damla uyku girmez uykularım kaçar 😂😂
güzel oturma grupları,köşe takımları indirimlerle
satılıyor bu arada halen sandıklı divan kullananlar var
bu ürün 1982-1987 yıllarının fotoroman,beyaz dizi
zamanlarının önemli ev eşyasıydı bugünlere kadar
bu ürünün gelişi malzeme kalitesinden,