Gönderen Konu: Nokia'dan ücretsiz navigasyon  (Okunma sayısı 2259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
Nokia'dan ücretsiz navigasyon
« : 25 Ocak 2010, 13:42:52 »
                Dünya cep telefonu pazarının lideri Nokia kullanıcılarına önemli bir hizmet sundu. Sokak sokak sesli yönlendirme, çevrimdışı erişim ve seyahat rehberine sahip olan Ovi Maps uygulamasını ücretsiz olarak Nokia kullanıcılarının hizmetine sunuldu. Symbian S60 işletim sistemie sahip olan Nokia telefonlarda kullanılabilecek olan Ovi Maps'e buradan ulaşabilirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
Ynt: Nokia'dan ücretsiz navigasyon
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2010, 13:45:35 »
güzelmiş bi araştıralım (: nasıl indircez tele anlamadım :S
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2010, 13:52:24 »
bu arada modellerin hepsini kapsamıyor. listeden bakarsınız. ben direk cepten oviye girip indirdim. ama siteden daha kolay oluyor. cep modelini seçiyorsun. telefon numaranı yazıyorsun cebine kısa mesajla linki geliyor, burdanda direkt indirebilirsin  ;)
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2010, 13:55:54 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu arada modellerin hepsini kapsamıyor. listeden bakarsınız. ben direk cepten oviye girip indirdim. ama siteden daha kolay oluyor. cep modelini seçiyorsun. telefon numaranı yazıyorsun cebine kısa mesajla linki geliyor, burdanda direkt indirebilirsin  ;)
peki süresi ne kadar bunun kaç ay ücretsiz ? forever yazıyo süresizmi :D
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2010, 14:01:48 »
emre eskiden 1 hafta 1 aylık olarak paketleri satılıyordu. geçen haftadan itibren aldıkları kararla ücretsiz yaptılar. sınır yok şuan,
yalnız şunuda belirtiyim. cepten haritalar kısmını açarken 1 2 kontor gidiyordur, onu engellemek için cepten
Menü>Uygulamalar>Yer>Konumlama>Konumlama Yöntemlerinde sadece Tümleşik GPS seçili olmalı, bu durumda kontor gitmiyor.