Bazı arkadaşların çekiliş katılım oranının artmasını ekonomik yoksulluğa bağlaması oldukça yanlış buluyorum. Bence gün geçtikçe zenginlesiyoruz. Her geçen gun araba sayısı artıyor demekki para var hatta benzin hemen hemen 7 tl olmuş ama satın alınabiliyor bu yönden bakın.
Katılımın artma sebebide tüketicinin bilinçlenmesi millet artık paketi okuyor resimi görüyor ve katılıyor. Bu katılım bile az coplerde binlerce şişe çubuk vs. Var adamlar tenezzül edip katılmıyor atıyor bunları göz ardı edemezsiniz.
Düşüncenize Saygı Duyuyorum Ama KESİNLİKLE Katılmıyorum.. Bir Ülkenin Yoksulluk Durumunu Sokaklardaki Araç sayısı Yada Benzinin 7 TL olması ile Kıyaslamanız Yanlış..
Devletin Resmi İstatistik Kurumuna Göre Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin22-23 Milyon Civarı Araç Var.. Bunların Bir Kısmı Resmi Devletin Araçları.. Bir Kızmı Özel Şirketlerin.. Bir Çoğu Ticari Taksi Dolmuş Otobüs.. Ve Bazı Evler Geçim Sıkıntısı Yaşarken Bazı Evlerde de 3-4 Aracı Olan Haneler Var.. Daha Anlayacağınız Dilde Yazıyım
Komşumuzun Arabası Var diye.. Zengin Sayılmayız..
Yada Asgari ücretle Çalışırken... Villada Oturanlara Bakıp Ne kadar zenginiz demek gibi Oldu

Bence Asgari Ücreti Ve Temel Gıda Ürünleri İle Kıyaslamak Daha Mantıklı