Gönderen Konu: BeautyBalance’dan form dolduran herkese ücretsiz cilt test kiti hediye.  (Okunma sayısı 20695 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı edamar26

• Yeni Kampanyacı
  • *
valla arkadaşlar o kadar uğraştım ama resmi yükleyemedim. dosyanın yükleneceği alan dolu diyor. yönetici arkadaşlar bir bakabilir mi?
inciciklerim

Çevrimdışı edamar26

• Yeni Kampanyacı
  • *
30 mllik 3 adet numune çok iyi... bana kargo masrafı ödemeyeceğim için olsa gerek 1 tane gönderdiler. 90mlye sadece kargo masrafı ile sahip olacaksın. 250mllik orjinal ambalajının 35 tl olduğunu düşünecek olursak çok iyi..
inciciklerim

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
o zaman göndereyimm adresimi :D:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
bende sordum, kargo ne kadar tutar diye, onlarda avrupa yakasından gönderim yapacağımız için size maliyeti fazla olmaz diye yanıt verdiler, bende avrupa yakasındayım, bakalım ne kadar tutucak ücret ???

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
arkadaşlar mail attım ama otomatik mesaj yollamışlar bişide anlaşılmıyor zaten numunesi gelen arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşlar  benim kısmetim yokmuş bu üründe napalım saglık olsun...
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar

Çevrimdışı ibolya

• Deneyimli Kampanyacı
  • UĞUR BÖCÜĞÜM
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına BeeUTY markası ile nerede tanıştığınızı öğrenebilir miyiz?

bu yazıyı eklemişler. bu ilginin sebebini merak ettiler galiba :D

bana da aynen bu soruyu sormuşlar, adımı adresimi telefoumu aldılar alıcı ödemeli göndereceklermiş

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
Bana da gelmedi....

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
 :D :D BANADA GELMEDİ BOŞUNA UĞRAŞTIK

ayse11

• Ziyaretçi
bana da gelmedi..  :(

Çevrimdışı YASSE

• Yeni Kampanyacı
  • *
 :D

Numune talebinde yaklaşık 2 hafta önce bulunmuştum. Daha yeni geldi. Yüz bakım kremi istemiştim. Gerçekten harika bir ürün. Mükemmel geldi cildime. Kuruluk problemim vardı. Şu an kullanıyorum. Sitelerine de üye oldum.Kesin üünlerinden satın alıcam
teşekkürler
BeeUTY :D