Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde paketim geldiAma kargocu abiler sayesinde ulaştı iyiki tel vermişizde aradılar kaç kere.Küçük bir paket dedi adam ya dedim ne işin var yarışmalrla.1 paket makarna için.Ama iyi genede.paketi özel yapmışlar sanırım.erişteyi yedik Bu akşam Afiyetle...Kazanan arkadaşları tebrik ederim
Biri arkadasın söylediklerini tercüme edebilirmi?ben açıklayayım efendim.tam adres vermeme rağmen elimize ulaşmadı paketimiz.Ama sağolsun kargo görevlileri çok aradılar ulaştımak için.birde adam dediki küçük bir paket efendim selva gıda dan ondan üzülmüştüm
bilmem anlatabildim mi.
darısı diğer arkadaşara olsun kazanmak inş.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde paketim geldiAma kargocu abiler sayesinde ulaştı iyiki tel vermişizde aradılar kaç kere.Küçük bir paket dedi adam ya dedim ne işin var yarışmalrla.1 paket makarna için.Ama iyi genede.paketi özel yapmışlar sanırım.erişteyi yedik Bu akşam Afiyetle...Kazanan arkadaşları tebrik ederim
Biri arkadasın söylediklerini tercüme edebilirmi?ben açıklayayım efendim.tam adres vermeme rağmen elimize ulaşmadı paketimiz.Ama sağolsun kargo görevlileri çok aradılar ulaştımak için.birde adam dediki küçük bir paket efendim selva gıda dan ondan üzülmüştüm
bilmem anlatabildim mi.
darısı diğer arkadaşara olsun kazanmak inş.
Şimdi daha iyi oldu. Teşekkür ederim tercüme için
benim mp3 geldi dvd yoldadarkin senin makarnalar başka yere gitmiş olmasın
bana makarna gelmedi ama niye ki büyük hediye kazandık diye makarna vermiyolar