Gönderen Konu: Komili Konuşan Şişe  (Okunma sayısı 30028 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
Ynt: Komili Konuşan Şişe
« Yanıtla #160 : 21 Ocak 2010, 13:03:19 »
Kişisel sorunlarınız varsa şayet özel mesaj yoluyla bildirin lütfen konuşmalarınıza da dikkat ederseniz iyi olur.
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #161 : 21 Ocak 2010, 13:07:29 »
dilemma21 moderatör bu konuya kilit vursanız iyi olur,neden kilit vurmuyor sunuz böylelikle güncellenmemiş olur
kilit vurun gitsin

Bölüm moderatörü ben olmadığım için sadece özel mesaj yoluyla üyeleri uyarabiliyorum.
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.

Çevrimdışı DEMO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #162 : 21 Ocak 2010, 13:13:25 »
Lütfen forumda kaba, birbirimizi kıran, karalayan, argo sözcükler kullanmayalım. Bir parça yazı diline saygı.

Keşke gerçekten Şişenin dili olsa da konuşsa...
🎁 Kazan: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #163 : 21 Ocak 2010, 13:16:23 »
Fakat şu bir gerçek ki, adam gerçekten inandırıcı hile yapmış.  Dakikanın , saniyenin değişkenlerini bulmak için biraz uğraşmıştır herhalde.  
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2010, 14:24:37 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı zamani100

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #164 : 21 Ocak 2010, 13:20:51 »
hadi ya :D çok komik bir ekran alıntısı. Hile yapılmış yapılmamış polemiğine girmek istemiyorum ve iyi niyetimle "hile yapılmadığını" farzediyorum. Ekran çıktısına bakınca şunu anlıyorum ben: Arkadaş 999860 puan yapmış muhteşem. Bu puanı da hiç bilgisayarını kapatmadan tam 141 saat 53 dakika 53 saniyede gerçekleştirmiş. ahahahahahah :D nası ya? "BU DA YAKLAŞIK OLARAK HİÇ DURMADAN BU OYUNUN 6 GÜN BOYUNCA OYNANDIĞINI" gösteriyor. İnsanın aklına binbir türlü şey geliyor valla. Yoruma açık...

Evet arkadaşlar ben kendım sahıdım pu puanlar yapılıyor ıste kanıt ama tabı sandalyenıze bır yastık koyun saatler alıyor kıcınız agırıcaktır :)

[/quote]

Hesap kitabını kafadan deıl hesap makınesıyle bır yap arkadasım :) 141 dakıka yaklasık  2,30 saat eder.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2010, 14:10:41 Gönderen: beyondparadise »

Çevrimdışı zamani100

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #165 : 21 Ocak 2010, 13:23:15 »
tamerhamza  yorumunu bir an önce sil bence yoksa kötü duruma düşeceksin.  143 saat değil dakika.

Fakat şu bir gerçek ki, adam gerçekten inandırıcı hile yapmış.  Dakikanın , saniyenin değişkenlerini bulmak için biraz uğraşmıştır herhalde. 

Temiz işi tebrik eden bir arkadaş süpersin arkadaşım. Temiz işten anlıyorsun.  Nediyim sizi hile yaptım kazandınız sizdende hiçbişi kaçmıyor. süpersiniz :)