evet mail herkese gelmiyo bende katıldım banada gelmedi mesela
bana kazananlardan biri siz oldunuz. ne kazandığınızı görmek için tıklayın, hediyeniz kargoya verilmiştir şeklinde e-posta gelmiş ancak 2 3 kere bakmama rağmen kazananlarda adım yok. bu e-posta otomatikmi acaba yani herkese geldimi. ya böyle bir durum ya da ismimi yazmayı unuttular ikisinden biri.
3 kişi olarak katılmıştık sadece 1 kişiye aynı mailden geldi , ve anlamsız birşey 
3 kişiden 1 i kazanmışmıydı peki?
bana kazananlardan biri siz oldunuz. ne kazandığınızı görmek için tıklayın, hediyeniz kargoya verilmiştir şeklinde e-posta gelmiş ancak 2 3 kere bakmama rağmen kazananlarda adım yok. bu e-posta otomatikmi acaba yani herkese geldimi. ya böyle bir durum ya da ismimi yazmayı unuttular ikisinden biri.
3 kişi olarak katılmıştık sadece 1 kişiye aynı mailden geldi , ve anlamsız birşey 
3 kişiden 1 i kazanmışmıydı peki?
Evet kazanmıştı ona gitmiş ama bazılarına gidiyor bu mail bazılarınada gitmiyor düzenli değil nedense...
mailde bir de çekilişle kazandınız falan yazıyor dikkat ettiniz mi hiç

bende anlamadım
banada aynı mail. geldi ama ismim yok
hediye falanda gelmedi henüz
benim adım var ama mai,l gelmedi hediyemde henüz yok
bana e-posta gelmişti ama listede adım yoktu. bende e kolaya durumu bildirdim. Gelen cevapta katılan herkese %50 indirim veren aristo için hak kazandığım yazıyordu. bana kazandın diye gelen e-posta oymuş meğersem. bir kaç tane daha her katılana hediye veren vardı onları atlamıştım ama bunu unutmuşum neyse nasılsa kullanmayacağım.