Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin1-15 mart 2018 tarihleri arası 5 TL Falım Sakız alımı yapan ( Her 50. kişi )
Toplam 250 adet Elektrikli kahve Cezvesi
fiyatı 24 tl. 24 tl kazanmak için 5 tl harcanır mı? bence harcanmaz.
İç çeperi plastik bir ürün bu arkadaşlar, tabanı da alüminyum sanırım, çok basit bir mantık ile en minimum maliyetli plastik ile üretilmiş. Elektrik ve ısı ile temas eden su ve bu uyduruk plastik ve alüminyum, ben kesinlikle evime sokmam ve bu cezvede pişen kahveyi de dudağıma dahi değdirmem.
Resmi her şeyi ifade ediyor
İç çeperi plastik bir ürün bu arkadaşlar, tabanı da alüminyum sanırım, çok basit bir mantık ile en minimum maliyetli plastik ile üretilmiş. Elektrik ve ısı ile temas eden su ve bu uyduruk plastik ve alüminyum, ben kesinlikle evime sokmam ve bu cezvede pişen kahveyi de dudağıma dahi değdirmem.
Öğretmenler gününde kazandığım Arçelik Telve'nin kahvesinden başka kahve içemez oldum
Benim kaynana birkaç tane aldı bunlardan. Çünkü birkaç kere su koymayı unutunca patladı alet.

Neyse ki susuz çalışma emniyetlisini aldık, patlatamıyor
çekiliş ilemi olucak yoksa yoksa direk 5tl falım alanamı vericekler bugun aldım falım da
kampanya şartlarında hatırladım kadarıyla her 50. kişi kazanıyor kazananında fişinde yazıyor limitte 250 di. Kampanya bitmiş
Bunun sonucu belli oldu mu acaba?