Gönderen Konu: Jagler ''Süpper Kupa'' Bilgi Yarışması Başladı..  (Okunma sayısı 15301 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Jagler ''Süpper Kupa'' Bilgi Yarışması Başladı..
« Yanıtla #50 : 28 Ocak 2010, 14:38:53 »
Bak onu düşünmemiştim haklısın.. Hile Heryerde Desem Yeterlidir heralde...  ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı tipcan

• Deneyimli Kampanyacı
  • Katıl Katıl Bitmiyo =)
« Yanıtla #51 : 28 Ocak 2010, 14:41:59 »
arkadaşlar sıralamda Demek Kandemir war 5.sırada o bnm arkadaşmn ona mail geldi.

bu bir bilgi yarşması şans yarışması deil vs. vs. işte haksız yere yapanlar silinecektir fln..siz rahat oln yani
Twitter Hesabım ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ARKO DA YARDIM İÇİN 5 YILDIZ VERİR MİSİNİZ (:

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 28 Ocak 2010, 14:48:27 »
arkadaşlar sıralamda Demek Kandemir war 5.sırada o bnm arkadaşmn ona mail geldi.

bu bir bilgi yarşması şans yarışması deil vs. vs. işte haksız yere yapanlar silinecektir fln..siz rahat oln yani
ben demek kandemiri geçtim ylnız ilk iki deki arkadaşlar nalbant ailesi sanırım bir şekilde süreyi durdurmuşlar gibime geliyor bakalım nasıl bir sonuç çıkacak

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 28 Ocak 2010, 15:34:20 »
önceden hızlı cevap veriliyordu ezberleyenler yapıyordu. demin oynadım  en az 1,5 sn geçmesi gerekiyor.

ama önceden hızlı yapanlar yaptı bu saatten sonra yapılan değişiklik ne kadar faydalı olur tartışılır  ???

birde geliştirme çalışmaları devam ediyor heralde günlük yarışma hakkıma 6 yazıyor 4 kere oyundan atıldım 1.etapta. 2 hakkım kaldı :(
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2010, 15:36:20 Gönderen: gloom4u »

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 28 Ocak 2010, 15:37:13 »
önceden hızlı cevap veriliyordu ezberleyenler yapıyordu. demin oynadım  en az 1,5 sn geçmesi gerekiyor.

ama önceden hızlı yapanlar yaptı bu saatten sonra yapılan değişiklik ne kadar faydalı olur tartışılır  ???

en başta söylediğim gibi şu saatte yapılacak değişiklik ile ilk sıradakilere kıyak geçilmiş olur dün akşam ben oynadım soruları değiştirmişlerdi buna rağmen bir önceki derecemi geliştirdim fakat sadece 1000 puan kadar geliştirebildim ya herkesi silip baştan yapacaklar ya da bu şekilde etliye sütlüye karışmayacaklar araya yeni ve değişik sorular soracaklar başa türlü olması zor gibi

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 28 Ocak 2010, 15:52:40 »

en başta söylediğim gibi şu saatte yapılacak değişiklik ile ilk sıradakilere kıyak geçilmiş olur dün akşam ben oynadım soruları değiştirmişlerdi buna rağmen bir önceki derecemi geliştirdim fakat sadece 1000 puan kadar geliştirebildim ya herkesi silip baştan yapacaklar ya da bu şekilde etliye sütlüye karışmayacaklar araya yeni ve değişik sorular soracaklar başa türlü olması zor gibi

başka sorular da geldi çok güzel oldu aynı soru çok nadir geliyor. ama atı alan üsküdarı geçti sanki  ???

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 28 Ocak 2010, 16:02:44 »

başka sorular da geldi çok güzel oldu aynı soru çok nadir geliyor. ama atı alan üsküdarı geçti sanki  ???

ama şöyle bir durum var sorular sürekli mi değişecek yoksa belirli bir periyotta mı değişecek farzı misal bu sorular 1 hafta kalırsa yine ezberlenebilir önemli olan sorular sürekli değişecek mi ? ya da üstteki dereceleri kırpacaklar mı ?

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #57 : 28 Ocak 2010, 16:04:56 »
Önerilerinizi veya şikayetlerinizi Jagler'e bildirebilirsiniz arkadaslar. Burda konusmakla elimize birşey gecmez  ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 28 Ocak 2010, 19:55:48 »
Javascript lerin düzenli çalışmaması ya da browser uyumsuzluğu ya da diğer sebeplerle imkansız sonuçlara imza atılan etapların 28 Ocak 2010 Türkiye saatiyle saat 22:00 den itibaren otomatik elimine sistemiyle silinmesi işlemi gerçekleştirileceğinden saat 22:00 den itibaren birkaç saat için yarışmaya erişim mümkün olmayacaktır.

Aynı sistem mevcut etapların tümünde yeniden hesaplamalar da yapacaktır. Hesaplarla ilgili kriterler ve formülasyonlar herkese yine bu tartışma alanında duyurulacaktır

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #59 : 28 Ocak 2010, 21:25:18 »
Şikayetler sonuc verdi  ;D