Gönderen Konu: Arkadaşlar Biri Benim Bilgilerimi Kullanıyor  (Okunma sayısı 13278 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
Ynt: Arkadaşlar Biri Benim Bilgilerimi Kullanıyor
« Yanıtla #10 : 19 Ocak 2010, 01:17:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
iyi de ben kimsenin forumuyla uğraşmadım benimle niye uğraşıyor.
Sinirden elim ayağım tiitriyor.
Bu penti yarışmasına katılıp silinlerden biri bu.ne olduysa o zaman oldu.

Senin için geçerli değil sözlerim canım. Demekki birilerini fena kızdırmışlar...

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #11 : 19 Ocak 2010, 01:19:51 »
canım başka forumla uğraşmak ne alaka venüscüm ya.ben heryere üyeyim hiçde sorun yaşamadım oralarda.burda daha çok zaman geçirdiğimden beni burdan silmekdi dertleri nitekim havalarını aldılar.şimdi seni üzmek gayeleri aman diyim takılma ;) insanlar eğer boşsa adını herşeye çevirip zarar verirler bazı dangalaklarda onların destekcisi olur.zorla kaşınırlar ya neyse boşver sende :)
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 19 Ocak 2010, 01:21:17 »
geçmiş olsun melisacım böyle şeyleri zevk haline getirdikleri kesin baksana pötüşün şifresi kırılıyor sitemize bazen değişik tipler takılıyor amaçları bizleri sinir etmek benim de tofita yarışmamdaki şifremi kırmak istiyor sanırm sürekli şifre hatırlatma geliyor silip ne yapacak hakkı tanımaz görmezler emek edip o kadar uğraşıyorsun ama boş
evet arkadaşlara katılıyorum şifreni özellikle farklı şekilde yap canım zor olsun
inşallah kimsenin başına gelmez forumumuzda ki huzur son günlerde epey bozulmaya çalışılıyor

Çevrimdışı whitepixie

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 19 Ocak 2010, 01:22:45 »
cok geçmiş olsun arkadaslar
٩(-̮̮̃-̃)۶ ❤SmA ❤٩(-̮̮̃-̃)۶:

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #14 : 19 Ocak 2010, 01:23:38 »
Bence bu senin bir hayranın da olabilir. :) İyimser olmaya çalışıyorum, tabi ki kimsenin böyle şeyler yapmaya hakkı yok. Geçmiş olsun arkadaşım. :(

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 19 Ocak 2010, 01:25:45 »
Bir ara bir forumu kopmle silmişlerdi. Onların intikamını almak için bize bulaşmış olabiliriler ;D

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #16 : 19 Ocak 2010, 01:30:05 »
bahsettiğin forumda moddum ben ve oranın admini beni facede bile ekliyor.rahatsızlığı yok bu siteyle veya kimseyle rahatsız olmasın kimsede ;) aramızdaki hainler dururken dışarda aramayalım bence bunu yapanları...
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 19 Ocak 2010, 01:32:44 »
O zaman en güvendiğiniz kişilere dikkat edin şifrenizi kimseyle paylaşmayın...

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #18 : 19 Ocak 2010, 01:35:54 »
Teşekkür ederim arkadaşlar.bu insanlar kötülükten başka bir şey düşünmüyor,sırayla uğraşıyorlar bizimle.Allah bildiği gibi yapsın, bir yerden çıkarır mutlaka.kendi vicdanlarına bırakıyorum bundan sonra yapacaklarını.
Şimdi komiliye mail attım umarım ilgilenirler.Ve bu karaktersizi bulup bir çaresine bakarız.

Bence bu senin bir hayranın da olabilir. :) İyimser olmaya çalışıyorum, tabi ki kimsenin böyle şeyler yapmaya hakkı yok. Geçmiş olsun arkadaşım. :(

Yaa hayran falan değil.Bu komiliye üye olunmuyor ki.şifre kırma olayı yok yani.Oyunu oynamış ismimi yazmış.
sırf çamur atmak için.Adres bilgilerimi falan bilmiyordur heralde.Bilgilerimin kayıtlı olduğu bir yer olsa öyle düşünücem ben de ama durum ortada.Pentide de silineceğini düşünerek puanımla oynadı bence.
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #19 : 19 Ocak 2010, 01:37:59 »
bahsettiğin forumda moddum ben ve oranın admini beni facede bile ekliyor.rahatsızlığı yok bu siteyle veya kimseyle rahatsız olmasın kimsede ;) aramızdaki hainler dururken dışarda aramayalım bence bunu yapanları...

Bence de bu forumdan birisi bu ,içimizde yani,şu an bu mesajları okuyor eminim ve pis pis gülüyor ama son gülen iyi güler aklında bulunsun. ;)
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...