0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaha önce katılmışsınız yada geçersiz kimlik diyo bana bunlar beni ölüde ilan etti vay be inanamıyorum meğer ben bir ölüymüşüm aynen,bana da o uyarıyı verdi, ben de bi ölüymüşüm meğer, hiçkimse beni umrsamıyomuş da haberim yokmuş, kendiimi acıların çocuğu gibi hissettim
daha önce katılmışsınız yada geçersiz kimlik diyo bana bunlar beni ölüde ilan etti vay be inanamıyorum meğer ben bir ölüymüşüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaha önce katılmışsınız yada geçersiz kimlik diyo bana bunlar beni ölüde ilan etti vay be inanamıyorum meğer ben bir ölüymüşüm aynen,bana da o uyarıyı verdi, ben de bi ölüymüşüm meğer, hiçkimse beni umrsamıyomuş da haberim yokmuş, kendiimi acıların çocuğu gibi hissettim aynen işte bende komik ama acıklı bişeyler hissettim neyse tekrarmı doldurayım şimdi uf hadi başlayalım bari teşekkürler bilgilendirme için timsah
Yok yaw buda tuzak fikirleri alıyorlar cevap aynı bi ton cevapladım bide okuyup
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaha önce katılmışsınız yada geçersiz kimlik diyo bana bunlar beni ölüde ilan etti vay be inanamıyorum meğer ben bir ölüymüşüm aynen,bana da o uyarıyı verdi, ben de bi ölüymüşüm meğer, hiçkimse beni umrsamıyomuş da haberim yokmuş, kendiimi acıların çocuğu gibi hissettim bende ölmüşüm ama sevdim burayı internet bile var ama fazla sıcak
aynen banada öyle cevap verdi siteye daha ilk kez girdim,ne saçmayaa fikirlerimizi alıyolar.sonrada böyle yapıyolar..