Gönderen Konu: MOTOBIKE ISTANBUL  (Okunma sayısı 1669 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: MOTOBIKE ISTANBUL
« Yanıtla #10 : 03 Mart 2018, 20:26:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bende 2009-2012 de bir seriye çıktım, 2 motosiklet 2 de motosiklet kaskı kazandım. motora sempatim var ama saygısız sürücüler yüzünden İstanbul'da sürmeye korkuyorum. O nedenle 2 motosikleti hemen sattım.
ben İstanbul’da artçı olarak henüz titremeden binmeyi başaramadım  :P bildiğin zangır zangır titriyorum. Akıl işi değil motor bence. Ama sattıramadım bir türlü. Ve aslında bu trafikte bazen hak vermiyor da  değilim. Bu motor kampanyalarını benim ki için takip ediyorum ama daha hiç bir şey kazanamadım 😂

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ynt: MOTOBIKE ISTANBUL
« Yanıtla #11 : 03 Mart 2018, 20:48:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bende 2009-2012 de bir seriye çıktım, 2 motosiklet 2 de motosiklet kaskı kazandım. motora sempatim var ama saygısız sürücüler yüzünden İstanbul'da sürmeye korkuyorum. O nedenle 2 motosikleti hemen sattım.
ben İstanbul’da artçı olarak henüz titremeden binmeyi başaramadım  :P bildiğin zangır zangır titriyorum. Akıl işi değil motor bence. Ama sattıramadım bir türlü. Ve aslında bu trafikte bazen hak vermiyor da  değilim. Bu motor kampanyalarını benim ki için takip ediyorum ama daha hiç bir şey kazanamadım 😂
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin hem size hem nişanlınıza kazasız sürüşler dilerim. Benzin mazot bu kadar zamlandıkça ve devlet her köşe başında vatandaştan bu kadar vergi aldıkça mecbur herkes arabadan motora geçecek sonunda. Ancak motorsiklet fiyatlarında çok pahalandı. Vatandaş nereye kaçsa vergilerden ve pahalılıktan kaçsa maliye orayı kapatıyor.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.