0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaaa valla şokdayım arkadaşlar ben bu kadar olacağını tahmin etmiyorken 1. olmuşum bana destek olan tüm dostlarım saolsun.özellikle dilemma,canan,mehmet,demari,mukoo,ufuk,dilek ve birtanecik ablam bana en çok desteği verenler oldu tebrik eden herkese teşekkürler senin emeklerin boşa gitmedi cnm ben demiştim sana sakalımız yok ki
aaa valla şokdayım arkadaşlar ben bu kadar olacağını tahmin etmiyorken 1. olmuşum bana destek olan tüm dostlarım saolsun.özellikle dilemma,canan,mehmet,demari,mukoo,ufuk,dilek ve birtanecik ablam bana en çok desteği verenler oldu tebrik eden herkese teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaaa valla şokdayım arkadaşlar ben bu kadar olacağını tahmin etmiyorken 1. olmuşum bana destek olan tüm dostlarım saolsun.özellikle dilemma,canan,mehmet,demari,mukoo,ufuk,dilek ve birtanecik ablam bana en çok desteği verenler oldu tebrik eden herkese teşekkürler senin emeklerin boşa gitmedi cnm ben demiştim sana sakalımız yok ki Ben de sakal var yine inanmıyor