Arkadaşlar birsürü yarışmaya katıldık ama sonuçları siz nasıl sonuçları takip ediyorsunuz? Firmalar hiç etiket yapmıyor?
ben fazla katılmıyorum. katıldıklarımıda tarihleriye bigisayar a not alıyorum
Sende her şeye katılma. Her şeye katılmak iyi bir şey değil
Katıldıklarımı açıklanma tarihleriyle birlikte kağıda yazıyorum. Günü gelince kontrol edip çıkmayanları çiziyorum. Kara düzen benimkisi
çok çeşitli yöntemlerle takip edenler var.Excel listesi, facebook kaydetme vs.
Ajanda tutuyorum katıldıklarım için, bitiş tarihi ve hediyesi ile beraber. Bitenleri çiziyorum; kazandıysam yanında + işareti koyuyorum. Ayrı bir sayfaya Kazanılanlar başlığı açıp kazandığım hediyenin ne olduğu, hangi firmadan kazandığım ve hangi mecradan kazandığım(fb-ig-tw) bilgisini yazıyorum. Kargo ile teslim alınca da o satırı çiziyorum.
valla arayacaksın, Boyner de falan 4000 küsür yorum oluyor , aralarında açıklamış şu şu kazandı diye güzelce ayrıca açıklasa yok
EVET BENDE KATILIYORUM SANA HER GÜN HEP YENİ KAMPANYA OLUYOR İSTER İSTEMEZ HEPSİNE KATILIYORUZ AMA BAZEN BEN BİLE UNUTUYORUM KATILDIĞIM YARIŞMALARI ÇEKİLİŞLERİ ETİKETLEME YAPMIYORLAR SANKİ BİLEREK GÖRMEZSEN DE ÖYLECE KALIYOR BELKİDE HEDİYEN ALTINA DA İLETİŞİME GEÇİN DİYORLAR SANKİ BİZ GÖRMÜŞTE BİLİYORMUŞUZ GİBİ
valla tertibinize düzeninize hayran kaldım not ajanda falan çok iyiymiş güzel ama benim pek ona da ayıracak vaktim yok katıldıgım yarışmaları bile unutuyordum şuan katılmıyorum ama katıldıgım zamanlar googleye kazanan +adımı soyadımı yazıp aratıyordum detaylı arama yapıp çogunu bu şekilde buluyordum benim yöntemimde bu