bana geleli 3 ay falan oldu demekki burda gelmiş hatırlamıyordum bile nerden istediğimi
bende bu siteden numune istedim banada geldi 3 çift yani 6 adet meme pedi bir tanede tek kullanımlık meme kremi geldi o kadar ;)yinede gönderdiler sağolsunlar

diğerleri mesaj bölümlerine direk yazmışlar numune istemeyin diye
bende bu siteden numune istedim banada geldi 3 çift yani 6 adet meme pedi bir tanede tek kullanımlık meme kremi geldi o kadar ;)yinede gönderdiler sağolsunlar
diğerleri mesaj bölümlerine direk yazmışlar numune istemeyin diye 
bana da geldi dün aynıları.. sağolsunlar.. ama süt saklama poşeti falan da gelseydi iyi olurdu.
bana bir sürü poşet gelmişti size niye yollamadılar acaba 10 tane geldi
bana bir sürü poşet gelmişti size niye yollamadılar acaba 10 tane geldi
bende istedim 2 hafta oldu hatta mail atmışlardı ama hala bişey yok size ne kadar zamanda geldi
Arkadaşlar;
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin mail adresine numune isteğimi gönderdim.1 hafta içinde 3 çift(6 adet) göğüs pedi+10 grlık göğüs ucu çatlak kremi gönderdiler.Kremin orjinali 56 gr mış.Yalnız bu 10 grlık numunenin de üzerinde perakende satış fiyatı 21 TL diyor.Oldukça iyi bir krem anladığım kadarıyla.Ben burada bebek bekleyen bir arkadaşa verdim.
Minik beyimiz Rüzgar'ı bekleyen güzel anne Sükunet ve diğer hamile arkadaşlara duyurulur.İnşaallah bebeklerinizi anne sütüyle besler ve bu ürünlere ihtiyaç duyarsınız.Ben mamayla beslemek zorunda kalmıştım oğlumu.İnşaallah hepinize bu güzellik kısmet olur arkadaşlar.
Numunelerinizin elinize ulaşması dileğimle...
Doğumdan sonra bu tip ürünler çok pahalı tutuyor ve gelinimiz kullanmıştı bu krem çok güzelmiş.
inşallah sorun yaşanmaz ve kullanmak zorunda kalınmaz.
gelinimiz ikinciye hamile ben en iyisi onun adına isteyim.
kargo ücreti verdinmi arkadaşım