0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bence soruya kendiniz bakın soruların cevapları doğru olmayabilir.hea kimse kazanmasın ben kazanayım diye element uydurdum.Evet öyle olabilir bilemiyorum ama benim cevapladığım yanıtlar farklı söyleyeyim. Ben sinema sitelerinden yararlandım isterseniz bir kez de siz bakın.Tamam şimdi farkettim özürdilerim yine başka sinema sorusunun cevaplarını yapıştırmışım. uyarın için sağol. Yolluyanlar için ayrıyetten özürdilerim yalnış cevapları verdiğim için. gözümden kaçmış bi anda.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bence soruya kendiniz bakın soruların cevapları doğru olmayabilir.hea kimse kazanmasın ben kazanayım diye element uydurdum.Evet öyle olabilir bilemiyorum ama benim cevapladığım yanıtlar farklı söyleyeyim. Ben sinema sitelerinden yararlandım isterseniz bir kez de siz bakın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bence soruya kendiniz bakın soruların cevapları doğru olmayabilir.hea kimse kazanmasın ben kazanayım diye element uydurdum.
Arkadaşlar bence soruya kendiniz bakın soruların cevapları doğru olmayabilir.