Sonuç açıklandı mı.katilim sayisi kac
2. dönemi başlamış 21 Ekim - 10 Aralık 2017 tarihleri arası geçerli.
Yaşasın bana çıkmış Batuhan sergenle menü yeme şansına sahip olacağım hiç aklıma gelmezdi enhhhh kolay olmadı hakkımdı bu çekiliş bana tam tamına 4 bin TL lik sipariş vermistirim bu çekilişi kazanmak için darısı başınıza
Yaşasın bana çıkmış Batuhan sergenle menü yeme şansına sahip olacağım hiç aklıma gelmezdi enhhhh kolay olmadı hakkımdı bu çekiliş bana tam tamına 4 bin TL lik sipariş vermistirim bu çekilişi kazanmak için darısı başınıza
Bende çok istiyordum.Şu ahir ömrümde en büyük amacım Batuhan ve Sergenle hamburger yemek.5 bin TL'de ben sipariş verdim ama çıkmadı.3 gün yas ilan ettim kendim için.
Ahh gerçekten çok üzüldüm sana çikmamasina sağlik olsun sende benim misafirim olursun benle hamburger yersin bu sayede cekilişe katilmak zorunda da olmazsin
Ahh gerçekten çok üzüldüm sana çikmamasina sağlik olsun sende benim misafirim olursun benle hamburger yersin bu sayede cekilişe katilmak zorunda da olmazsin
Ben Batuhan ve sergenle hamburger yemek istiyom.bana ne bana ne.onlar gamer bi kere..her babayiğidin harcı değil gamer olmak.sen güneşsin sen gamersin, sen nur üstüne nursun.yok ya hatlar garıştı.o ilahi kimin bişeydi.neyse amaç burger deel, gamerle tanışmak...