kampanya kodunu doğru girmeme rağmen hatalı uyarısı alıyorum.
karşılaşan var mı acaba aynı sorunla?
bendede oldu
Tekrar denedim aynı kodları kabul etti bu kez
Bu kodları çekilişe girdikten sonra oyun oynuyor musunuz, oynamayan varsa çekilişe katıldıktan sonra
kodlarını bana gönderebilir mi ^_^
Bugün 1, dönem çekiliş yapılmış olması lazım, 20 ekimde Güneş gazetesinde açıklanacakmış
Erkek arkadaşım askerdeyken 3 adet şifre gönderdi bana bu kampanya için bende onları sitesinden girerek çekilişe katıldım. Geçen hafta bana ptt ile posta geldi ajanstan 50. yedek olarak kazanmışım fakat erkek arkadaşım şifrelerin yazılı olduğu cips poşetlerini çöpe atmış

bu durumda asil olarak kazansam bile şifreler elimde olmadığı için alamıyorum değil mi?
Erkek arkadaşım askerdeyken 3 adet şifre gönderdi bana bu kampanya için bende onları sitesinden girerek çekilişe katıldım. Geçen hafta bana ptt ile posta geldi ajanstan 50. yedek olarak kazanmışım fakat erkek arkadaşım şifrelerin yazılı olduğu cips poşetlerini çöpe atmış
bu durumda asil olarak kazansam bile şifreler elimde olmadığı için alamıyorum değil mi?
4. İkramiye kazanan talihliler, sırasıyla 1.Dönem için 20.10.2017, 2. Dönem için 22.11.2017, 3. Dönem için 05.01.2018 tarihli Güneş Gazetesinde duyurulacaktır. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. İkramiye tesliminde şifreli şerit ibrazı zorunludur.