0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50 metre ilerisinde oturduğum kırtasiye iden 7.5 trilyon çıktı ve ben biletimi bulamıyorum allahımBence TeLaş yapma Bu akşam O Kırtasiyeyi Canlı yayında izledim bileti alan bir bayanmış ve alırken sonu 26-27 olsun biletimin demiş . Baya bir bilet içerisinden seçmiş biletleri.Ha Yinede aramak istiyorsan halının altına bak eğer orada yoksa duvarda asılı olan kutsal kitabin arasına bak . Bir Filmde görmüştüm . Hahaha bu arada senin bilete amorti vurdu kanka ne edek onu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50 metre ilerisinde oturduğum kırtasiye iden 7.5 trilyon çıktı ve ben biletimi bulamıyorum allahımBence TeLaş yapma Bu akşam O Kırtasiyeyi Canlı yayında izledim bileti alan bir bayanmış ve alırken sonu 26-27 olsun biletimin demiş . Baya bir bilet içerisinden seçmiş biletleri.Ha Yinede aramak istiyorsan halının altına bak eğer orada yoksa duvarda asılı olan kutsal kitabin arasına bak . Bir Filmde görmüştüm .
50 metre ilerisinde oturduğum kırtasiye iden 7.5 trilyon çıktı ve ben biletimi bulamıyorum allahım