5 yıl ama çocuğun öğrenci belgesiyle git, harç parası ödemeden sadece defter parasıyla pasaportlarını çıkarttır.
biri 1 yaşında biri 6 yaşında.(anaokuluna gidiyor)
Bu dediğin ayrımı göremedim baktığım sayfada sadece harçlar yazılı fiyat olarak.Birde burda ki emniyette vezne yokmuş bankaya yatacak deniyor.
duyurusu burada
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinlinkteki bankalara çocuklar için sadece defter bedeli, kendiniz için de kaç yıllık alacaksan defter+harç bedelini ayrı ayrı dekontlar olacak şekilde yatırabilirsin
Kayit olun veya
giris yapin
5 yıl ama çocuğun öğrenci belgesiyle git, harç parası ödemeden sadece defter parasıyla pasaportlarını çıkarttır.
biri 1 yaşında biri 6 yaşında.(anaokuluna gidiyor)
Bu dediğin ayrımı göremedim baktığım sayfada sadece harçlar yazılı fiyat olarak.Birde burda ki emniyette vezne yokmuş bankaya yatacak deniyor.
3 ün 1 i olamadınmı hala?
duyurusu burada
Kayit olun veya giris yapin
linkteki bankalara çocuklar için sadece defter bedeli, kendiniz için de kaç yıllık alacaksan defter+harç bedelini ayrı ayrı dekontlar olacak şekilde yatırabilirsin
Kayit olun veya giris yapin
eyvallah çok işime yaradı. Fakat gel gelelim 1 yaşındaki için bir açıklama yok o öğrenci değil bu arada
Şubat 2016'da Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6663 sayılı kanunun 4. maddesine göre, 25 yaşın altında olup eğitim görenlerden pasaport harcı alınmıyor ancak 0-6 yaş arasındaki bebek ve çocuklardan harç alınmaya devam ediliyor.
Bu arada çok teşekkür ederim.