2milyon katılım, tahminim 4 milyondu.
Ibrahim Yılmaz · 1:40:30 20000 (yirmibin damacana kapağı) toplam 80000 (seksen bin çekiliş hakkı)sonuç 1 adet ıpone7.bu erikli arabayı kendi adamlarına verdi kesin.noter falan hikaye.
Facebook videosunda yorum var.
2.026.164 Kadir Utku Yarışan - Mercedes AMG talihlisi
Son katılımlardan birine gitti.
Edit : Muhtemel arkadaş üniversite öğrencisi, umarım vergisine parası çıkar. Asile çıkmışken masraftan alamazsa yazık.
GEOE 300 (YAZ STAJI I) şeklinde adı Google'da çıkıyor.
alamaz diye bişey yok artık usta galeriye git masraflar dahil satıyorum de peşinde köpek olırlar
Vergiyi ödemeden de teslim alabiliyor zaten. Ödemek için vade var.
2milyon katılım, tahminim 4 milyondu.
Ibrahim Yılmaz · 1:40:30 20000 (yirmibin damacana kapağı) toplam 80000 (seksen bin çekiliş hakkı)sonuç 1 adet ıpone7.bu erikli arabayı kendi adamlarına verdi kesin.noter falan hikaye.
Facebook videosunda yorum var.
2.026.164 Kadir Utku Yarışan - Mercedes AMG talihlisi
Son katılımlardan birine gitti.
Edit : Muhtemel arkadaş üniversite öğrencisi, umarım vergisine parası çıkar. Asile çıkmışken masraftan alamazsa yazık.
GEOE 300 (YAZ STAJI I) şeklinde adı Google'da çıkıyor.
alamaz diye bişey yok artık usta galeriye git masraflar dahil satıyorum de peşinde köpek olırlar
20 bin değil 40 bin damacana kapak diyor 160 binden fazla katılım yaptım diyor 1 tane asıl diye isyan ediyor ilk yorumlarında ama 1. Yedek ve 6 yedek ye bu Bursalı İbrahim in eşine ailesine çıkmış bu arkadaşin profilinde eriklide çalıştığı yazıyor kurallar gereği Erikli çalışanları katılamaz bu çekilis hiç etik olmadı