ben 2 üyeliğimide iptal ettim zıvanadan çıktı site çünki.
ben 2 üyeliğimide iptal ettim zıvanadan çıktı site çünki.
iyi yapmışsın belki günahlarını alıyorum ama başından beri güvenemedim ben buraya
oyunları boşa oynamayaın kazanan kazandı benim gibi hesabında 50-70 kontor kalanlar alamadı kaldı onlar.
üyeliğimizi nasıl iptal edicez?
pek bulaşmadım ama yeni şekli tuzak gibi hatta konuyu kaldırsakmı yeni üye biri mobil oyuna felan tıklar
aynen
gerek yok
ayarlara gir ordan sayfanın en aşagısında göreceksin.
2 - 3 hat vardı katıldıgım birinde birikmiş 70 kontörüm vardı, birinde 40. o yanan kontörlere acıdım şimdi. kullanıcılar arası kontör transferi olsaydı bi 250 kontör daha yerdim o siteden. neyse 700 kontör karımız oldu... bu da güzel
arkadaslar bırdaha baslıcakmıs bakım gıbı bıse varmıs valla ıptalde ettık gıttı bırıkmıs knt ler
Bir hattımda 90,diğerinde 80,diğer ikisinde 70,bir tanesinde de 30 olmak üzere toplam 340 kontörüm vardı.Şimdi aportta bekliyorum.Kontör yükleme zamanları geliyor.
turkcell için online işlemler- servisler-servis kısıtlama kısmından özel servislere hattınızı kapatın bence, ordan kapatınca, tekrar açmadan, isteseniz bile özel servislere üye olamıyorsunuz
turkcell'in bu özelliği güzel
nerdesin kontorloto özlettin kendini geri gel kontorloto geri gel. beklettin bizi epeyyy..geri gell