2.5 yıl önce İstanbul'da ortak arkadaşları sayesinde bir kafede Gönül Güler (31) ile tanışan Hasan Şire (31), bir süre sonra amcasıyla birlikte ABD'nin New York eyaletinde benzin istasyonu işletmeye gitti. Şire ile Güler sosyal paylaşım sitesi MSN üzerinden görüşmeye devam etti. Hasan Şire, Gönül Güler ile hayatını birleştirmeye karar vererek, MSN üzerinden evlenme teklifinde bulundu.
Hasan Şire'nin ABD'den memleketi Adana'ya gelmesiyle çift nişan yaptı. Nişan sırasında düğün tarihi de 26 Aralık 2009 olarak belirlendi. Şire, düğün günü ABD'den izin alıp gelmek üzere Adana Havalimanı'ndan nişanlısı Gönül Güler, arkadaşları ile ailesinin gözyaşları arasında ABD'ye gitti. Hasan Şire işler yoğun olduğu için düğününe gelemedi. Ancak aile düğün salonu kiraladığı ve bütün hazırlıkları yaptığı için damatsız düğün yapmaya karar verdi.
Fakat damat düğüne msn üzerinden katıldı 
Video:Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
artık bunada diyecek kelme bulamadım haberlerde izleğimde inanamadım bunun bir şaka olduğunu düşünmüşdüm malesef bu toplumumuzum örf ananelerini ne hale getirdiler yazık insanın en mutlu gününde oamaması gibi bir saçmalık olurmu yanlış işler bunlar.
Bakalım gelişen teknoloji bize daha neler gösterecek