Gönderen Konu: morbiber--Türkiye’nin Keyveni’si Aranıyor” Yemek Yarışması  (Okunma sayısı 1724 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
“Türkiye’nin Keyveni’si Aranıyor” Yemek Yarışması’nda geri sayım başladı.

Türkiye’nin önde gelen hazır yemek firmalarından Keyveni’nin, Anadolu’nun saklı tatları ve gizli ustalarını bulmak için ikincisini düzenlediği yarışma, tüm mutfak dostlarının katılımına açık.

Ödüller: Birinci 1000 TL, Seçilen diğer 5 tarifin sahipleri 500’er TL kazanacak.

Son başvuru tarihi: 10 Ocak 2010

Jüri Üyeleri: Kendisini bir “keyveni” olarak tanımlayan ve Anadolu yemeklerinin derlenmesine özel ilgisi olan Sahrap SOYSAL, damak tadı ve yemek kültürü üzerine yazıları ve engin bilgileri ile tanınan Ali SİRMEN ve Yurtsan ATAKAN, İTÜ Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Onur DEVRES.

Yarışmaya katılmak için Morbiber.com'daki başvuru formunu doldurarak yemek tarifinizi göndermeniz yeterli.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı iremmina

• Yeni Kampanyacı
  • *
arkadaslar patlıcan yaglama tarifimle katıldım...kendime basarılar....

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
basarılar dilerim :)

Çevrimdışı wisellite

• Usta Kampanyacı
arkadaslar patlıcan yaglama tarifimle katıldım...kendime basarılar....
hadi hayırlısı başarılar.

Çevrimdışı Melos

• Usta Kampanyacı
    • Gezi,Yemek Tarifleri,Tatil,Hobi,Video,Örgü,Dantel,Sağlıklı Beslenme Ve Diyet
arkadaşlar bana firma reklam vermişti ama son kararla 1 ocakta bitmiş katılım.bende 10 ocak biliyodum geç kaldım yani reklamıda kaldırdım zaten sitesine girerseniz 1 ocak yazıyor

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar bana firma reklam vermişti ama son kararla 1 ocakta bitmiş katılım.bende 10 ocak biliyodum geç kaldım yani reklamıda kaldırdım zaten sitesine girerseniz 1 ocak yazıyor
hadi ya bende bi kaç gün önce katılmıştım
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.