0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Paketinizde şifre çıkmasa hadiyeli olanı üçretsiz telefonla arayın benimkinde çıkmadı hem 4 çeşit kahve 2 adet nestle çikolata 4 adet hazır çorba et 1 adet büyük boy et bulyon gönderdiler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 kutu aldım ama 1 şifre bile yollamadım daha.Akşam yollarım hem avea hem tcellden haber ederim..akşama nasıl yollayacaksın ne ara içeceksin hepsini hepsini bir kavanoza boşaltıp mı göndereceksin şifreleri
2 kutu aldım ama 1 şifre bile yollamadım daha.Akşam yollarım hem avea hem tcellden haber ederim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar Paketinizde şifre çıkmasa hadiyeli olanı üçretsiz telefonla arayın benimkinde çıkmadı hem 4 çeşit kahve 2 adet nestle çikolata 4 adet hazır çorba et 1 adet büyük boy et bulyon gönderdilerbugün 2 tane 10 lu eknomik paket aldık 1 paket i kampayasız hangi noyu aramalıyım
Arkadaşlar Gine Şifresiz çıktı Benden aradım maduriyetinizi gidereceğiz dediler Ama iyi bakın üzerinde tanıtım olacak kampanya ile ilgili Şifresiz çıkarsa arayın 08002110218
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar Gine Şifresiz çıktı Benden aradım maduriyetinizi gidereceğiz dediler Ama iyi bakın üzerinde tanıtım olacak kampanya ile ilgili Şifresiz çıkarsa arayın 08002110218benimkinde tanıtım yok birinde var paketin diğerinde yok arayınca ne soruyorlar