Gönderen Konu: Ereglideyasam.com -Yeni Yıl Kampanyası...  (Okunma sayısı 2241 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı serkan73

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ereglideyasam.com -Yeni Yıl Kampanyası...
« : 17 Aralık 2009, 20:55:10 »
1 kişiye ROMANTIQUE Cafe & Restaurant Yılbaşı Özel Partisine çift kişilik davetiye   1 kişiye SAMSUNG E1080 Cep Telefonu
Gprs - Wap, 450 Saat Bekleme Süresi, 300 Dakika Konuşma Süresi,Polifonik Zil, Handsfree,Alarm - Ajanda - Saat - Adres Defteri,64 gr ağırlığında  

1 kişiye PHILIPS Rega SA1922/02 2G MP3 PLAYER
Philips GoGear SA1922 dijital müzik çalar ile 27 saat* MP3 ve WMA müziğin keyfini çıkarın. En sevdiğiniz şarkıları albüme veya sanatçıya göre kolayca arayın. Detaylı Bilgi: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
   3 kişiye Yılbaşı Hediye Sepeti
3 kişiye yılbaşı gecesine özel hazırlanmış hediye sepetleri...

3 kişiye Özel Tasarım Ereğli Tişörtü
Artık Ereğli'ye özel tişörtler var.. Bu sene tasarlanan ve tasarımlarında Ereğli simgelerinin olduğu tişörtler...    5 kişiye çift kişilik sinema bileti
Yeni yılın ilk filmlerinden biri olan Cem Yılmaz'ın YAHŞİ BATI filmini izlemek isteyenler için 5 kişiye çift kişilik biletler...  

KAMPANYA KURALLARI
* Kdz.Ereğli'de yaşayan yada hediyeleri Kdz.Ereğli'ye gelip, teslim almaya gelebilecek uzaklıkta ikamet eden EREGLIDEYASAM.COM ziyaretçileri, internet sitesinin YILBAŞI ÖZEL bölümünde yer alan çekiliş formundaki bilgilerini site üzerinden göndererek, hediye çekilişe ücretsiz olarak katılma hakkını elde edebilirler.

* Çekilişe sadece bir kez katılabilirsiniz. Çok sayıda katılımlar için herhangi bir engelleyici sistem olmadığı için çekiliş öncesi liste kontrol edilip aynı kişinin fazla katılımları silinecektir.
* Formu doldurup katılım hakkı elde edebilecekleri kampanyanın sonucunda, sistem tarafından otomatik olarak yapılacak çekilişle hediyelerin talihleri ve yedekler belirlenecek.  
* Hediye kazananlara, göndermiş oldukları GSM numaralarından ulaşılarak onay alındıktan sonra, ya hediyelerini elden teslim almaları için adres bilgisi verilir yada promosyonu veren firmaya talihlinin/lerin bilgileri aktarılarak onay işlemi tamamlanır. Bu nedenle belirtilen GSM numaralarının mutlaka doğru olması gerekmektedir.
* Yılbaşı gecesi gerçekleşecek organizasyonlar ile ilgili detaylarla ilgili değişiklikler mutlaka EREGLIDEYASAM.COM  yetkililerin bildirilecek, gerektiğinde bu bilgiler sitede de değiştirilecektir. Sitemize bildirilmeyen değişikliklerden sorumluluğumuz bulunmamaktadır.
* Yılbaşı gecesi yaşanabilecek organizasyonun iptali yada yaşanacak olumsuz bir durumunda kazanan talihliler belirtilen promosyonların karşılığında aynı davetiyelerin ,firmada gerçekleşecek başka bir organizasyonda kullanabilmeleri sağlanacaktır.
* Kampanyaya katılım, EREGLIDEYASAM.COM  internet sitesinde YILBAŞI ÖZEL bölümünün 2 Aralık 2009 Çarşamba günü resmen yayına girmesiyle beraber başlayacak ve 24 Aralık 2009 Perşembe günü saat 23:59 de sona erecektir.

* Kampanyaya katılanların sitede de yer alacak bilgileri doğrultusunda 25 Aralık 2009 Cuma günü saat 14:00 de çekiliş gerçekleşecek ve kullanıcılara aynı gün duyurulması ile sona erecektir.

* Cep telefonundan ulaşılamayan talihlilerin yerine sırayla yedek talihliler aranacaktır.
* Kdz.Ereğli dışından yarışmaya katılanların hakları geçersiz sayılayacak, yedek talihliye hediye verilecektir.

form için;
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

[
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2009, 16:46:08 Gönderen: gamzemehmet »

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
Ynt: Ereglideyasam.com -Yeni Yıl Kampanyası...
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2009, 23:24:09 »
ben burdan 1 kişiye ROMANTIQUE Cafe & Restaurant Yılbaşı Özel Partisine çift kişilik davetiye   kazanmışım :)))

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 26 Aralık 2009, 14:58:19 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben burdan 1 kişiye ROMANTIQUE Cafe & Restaurant Yılbaşı Özel Partisine çift kişilik davetiye   kazanmışım :)))
tebrikler canım cep tel . çıksa daha iyimiş aslında
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı semra__

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2009, 21:10:21 »
özlem hanım sayenizde biz yedeklerden romantique cafe yılbaşı eğlence biletini kazandık size teşekkür ediyorum :)))

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 29 Aralık 2009, 00:03:27 »
nedemek efendim :) inşallah güzelce eğlenirsiniz. ben manisada olduğum için kullanamadım bileti. tshirt göndericekler artık onun yerine... yeni yılınız kutlu olsun...

Çevrimdışı semra__

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 29 Aralık 2009, 13:09:46 »
Teşekkür ederim.Sizinde yeni yılınız kutlu olsun , şansınız daim olsun....