üstteki resimde 100 gr. nescafe gold migrosta 12.45 iken 15 olduyakın bi markettede 18 liraydı.
100bini geçmez bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin100bini geçmez benceNestle Damak tan sonra katilim oralarda kalmaz gibi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin100bini geçmez benceNestle Damak tan sonra katilim oralarda kalmaz gibi.Anketi düzenle, 2. Geliyo 🏎
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin100bini geçmez benceNestle Damak tan sonra katilim oralarda kalmaz gibi.Anketi düzenle, 2. Geliyo 🏎
hadi inşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincevaplar için tşkler arkadaşlar ben müşteri hizmetlerinede e-mail atmıştım muhtemelen dönüş yaparlar onlarda teyyit ederler 1 senedir aktif olarak bütün araba çekilişlerine katılıyorum sırf katılmak için hattımı taşıdım k.kartı çıkarttım ihtiyacım olmadığı halde gittim alışveriş yaptım hemde 10 liralık ürüne bile bile iki katını ödedim vs. vs. artık çıksın istiyorum çünkü işi sıkı tutuyorum ihtiyacım çok fazla (eminim herkezin ihtiyacı vardırda... ) ben çok istiyorum tabi önce allah'tan istiyorumYeni kampanyacıların heyecanını görmek ne güzel, umarım kazanırsın ama kaybetmeye de hazır ol. Tabi bir de işin iç yüzü var, onları da zamanla kendin görürsün.
görüyorum adamın biri var hem liptondan hemde ülkerden araba kazandı kütahyalı neydi o Ünal zeybek ne şanstır anlamadım sanırım çok yüklü katılım yapıyor
Ünal Zeybek tebrikler bu arada. Bu arkadaş aynı yıl 2 araba kazanmıştı. 2012'ydi sanırım Ülker'den Audi A3'le diğer çekiliş ve arabayı hatırlayamadım.
Edit: İnternette baktım, haklıymışım aynı yıl Lipton'dan da Mini Cooper kazanmış, hepsi Kütahya. Forumdansa bir de helal olsun diye ekleyelimDarısı forum emekçilerinin başına.