Hangi subede var. Dikmen taraflarindakilerde yok
üzerinde kampanya görseli olanlardan geçen hafta 4 paket aldım bu günde 5 tane ama hiçbirisinde lanet olası şifre çıkmadı böyle saçma sapan kampanya mı olur
üzerinde kampanya görseli olanlardan geçen hafta 4 paket aldım bu günde 5 tane ama hiçbirisinde lanet olası şifre çıkmadı böyle saçma sapan kampanya mı olur
Koyu mavi renginde sade olan patostan mı almıştınız? Ben ondan aldım hiç birisinden şifre çıkmadı nereyi arayabiliriz bu sorun için
Koyu mavi renginde sade olan patostan mı almıştınız? Ben ondan aldım hiç birisinden şifre çıkmadı nereyi arayabiliriz bu sorun için
koyu mavi ve yeşil olan paketler
bugün 2.paketimi aldım cipso yeter bu kadar katılım
Boyle saçma bir sistem yok. Tek katılım yapabildim. Inadina almiyorum artik cunku sifre cikmiyor
10 tane falan Aldım ben. Cips zararlı zaten haftada bi kere kaçamak yapmakla 10 oldu ancak.
Paketler şanslı ama biz değiliz
Boyle saçma bir sistem yok. Tek katılım yapabildim. Inadina almiyorum artik cunku sifre cikmiyor
rolls çiğköfteliyi kampanyanın başında keşfetseydim yaptığım katılım kesin şuankinin 3 katı olurdu. Ne güzel şeysin sen.