arkadaşın dedektiflik görevi bitti galiba. üye olalı 10 gün olmuş ayrılıyor forumdan
tabiki espri yapıyorum
forumdan sıkılmış olsa gerek.tabi bundan 10 sene kadar önceki forum hali olsaydı gitmek istemezdi 
Evet çünkü hiç bir şey yok forumda herkes kendisini düşünüyor soru soruluyor cevap veren yok sanki herkes kendi başına çalışıyor gibi ya da başka bir yer var orda konuşuluyor gibi bilmiyorum değişik geldi bana burası diğer forumlara hiç benzemiyor sohbet muhabbet yok
Bu forumun değil, bireylerin sorunu olabilir ancak. Herkesin eşit derecede paylaşımcı olması beklenemez, ayrıca herkesin ayrı hayat dertleri, ayrı yaşam tempoları var. Kimi için bu forum 1. - 2. önceliğidir, kimiyse ayda belki bir defa bakabiliyordur. Her gelene forumu izah etmeye çalışsak mahvoluruz, ama emekçisi çoktur diyelim. Emeklerine sağlık... Önyargılarla bu tarz ithamlarda bulunmak yanlış, kendiniz keşfetmeyi denemelisiniz.
Birşey yok diyorsunuz , ben bu forumu takip ederek 1 araba, 2 motosiklet ve küçük küçük pek çok şey kazandım. Ve bu forumda araba kazanan pek çok arkadaşı da tanıyorum.