çocuğumla beraber başvurmuştuk adanadan.üniversite sınavından önce çocuğunki geldi benimki halen gelmedi dün aradım yine daha baskıya bile gitmemiş.kan grubu şartı yok.varsa iyi olur.şimdiden başyurun bence yaza anca gelir yoğunluktan
kan grubunu direk söyleyince ekliyorlarmı kimliğe.yoksa hastahane kan tahlili muayenesi şartmı
Kan gurubu kartı istemediler
çocuğumla beraber başvurmuştuk adanadan.üniversite sınavından önce çocuğunki geldi benimki halen gelmedi dün aradım yine daha baskıya bile gitmemiş.kan grubu şartı yok.varsa iyi olur.şimdiden başyurun bence yaza anca gelir yoğunluktan
kan grubunu direk söyleyince ekliyorlarmı kimliğe.yoksa hastahane kan tahlili muayenesi şartmı
hayır direk söyleme ile eklemiyorlar.kızılay kan merkezinden kan grubu kartı alıp gösteriyorsunuz öyle yazıyorlar
hayır direk söyleme ile eklemiyorlar.kızılay kan merkezinden kan grubu kartı alıp gösteriyorsunuz öyle yazıyorlar
Kan gurubu kartı istemediler
bu arkadaştanda istememişler. bende daha önceki kimliklerde sorumluluk kimlik sahibine bırakılıp direk kan tahliline gerek kalmadan vatandaşın kan grubunu söylemesiyle ekliyorlardı.
Ben kimlik kartımda kan gurubunu göremedim, sorduklarından bile emin degilim, yeni kimlik kartımda kan gurubu yazan var mi?
bazı illerde ilçe emniyet müdürlüklerine fotoğraf kabini koymuşlar. 4 adet 10 liraya çekiliyormuş. ADANA da var mı acaba böyle uygulama.
YENİ KİMLİK KARTIMDA KAN GRUBU DİYE BİR BÖLÜM YOK AMA ÇİPE İŞLENMİŞ DEMEKKİ