bence boşuna oynamayın iletişim bölümü falan yok kim oldukları belli değil.araya gitmesin
aynen katılıyorum, sırf reklam parası için açılmış bir site gibime geliyor
evet yaaa çok basit hazzırlanmış bir site.
kayıt olması bile ilginç sanki oyuna giriş yapıyorsun gibi email adresini girip siteye kayıt olunuyor başka hçbirşey istemiyor

yeterli derecede açıklmaları da yok
oynayan varsa 1000 altın kaç TL edicek onu cuma gecesi yazarsa bakalım ne kadar oynamak lazımmış bu oyun için
burcu84; Anda Oyun sitemizden kazandığınız 666 Anda Altını aldık, işledik ve hesabınıza 0.0383 Türk Lirası yükledik. Bu parayla mağazamızdan alışveriş yapabilirsiniz. İyi eğlenceler, iyi alışverişler.
o kadar altınaa bu kadar paraa en azından 50 kuruş olurmu acaba diyodumm 4 kuruş bile olmamışş peehhh
Bu parayla mağazamızdan alışveriş yapabilirsiniz. İyi eğlenceler, iyi alışverişler.
Uzun soluklu bir alışveriş olacak gibi gözüküyor
202 Anda Altını aldık, işledik ve hesabınıza 0.0116 Türk Lirası yükledik. Bu parayla mağazamızdan alışveriş yapabilirsiniz.
bendede bu kadar var birleştirsek bi sakız alırız sanki
hehehe şuan ikimiz bi sakız alamıyoruzz ama
takıldım kaldım ya gece gece

yarında işe gidecem
ya hesap ettim de 1 ay boyunca sürekli bu oyunu oynarsam elime yaklaşık 3-4 tl geçecek.
demekki 4 ay boyunca sürekli(24 saat) oynasam 100 kontör alabilirim
legolas; Anda Oyun sitemizden kazandığınız 654 Anda Altını aldık, işledik ve hesabınıza 0.0376 Türk Lirası yükledik. Bu parayla mağazamızdan alışveriş yapabilirsiniz. İyi eğlenceler, iyi alışverişler.

oyunların sıfırlandığı saaati yakalayan iyi ppuan götürüyor yoksa mümkn değil okadar puan yapmak
dün denk geldim sıfırlandığı ana 25 er para kaptımm bi kaç oyundan