Sıvıya hassasiyeti var, şayet naylon şeridi diyorsanız ambalaj yağlı fazla katlamayın. Suya da değerse kırmızı yazı silinir.
Alışveriş fişini diyorsanız kasa onu ısıyla yazar, termal kağıt. Öncelikle güneşten koruyun. Sıvıda çok aktığını görmedim , silikleşebilir. En güzeli A4 şeffaf dosyada şaklayın.
Sıvıya hassasiyeti var, şayet naylon şeridi diyorsanız ambalaj yağlı fazla katlamayın. Suya da değerse kırmızı yazı silinir.
Alışveriş fişini diyorsanız kasa onu ısıyla yazar, termal kağıt. Öncelikle güneşten koruyun. Sıvıda çok aktığını görmedim , silikleşebilir. En güzeli A4 şeffaf dosyada şaklayın.
fişi diyorum işte. açıkta bırakıyorum.bazen kutunun içine.bazen defter arasına koyuyorum gene siliniyor.şeffaf dosyada nemden dolayı silinmezmi
Bir kutuya koyun ben öyle yapıyorum silinmiyor ayakkabı kutusu veya başka bir kapalı kutu olabilir kuponları veya fişleri güvenle saklayabilirsiniz Direkt Işıklarda siliyor çünkü
1. dönem için son gün bu gün ..
Son saatlerde 9 katılım yaptım. Katılmadım demiyeyim diye...
Çekiliş 04.04.2017 tarihlerinde saat 10:00’da Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. (Mucize Tanıtım Toplantı Salonu) Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul adresinde yapılacaktır. Kazananlar 06.04.2017 Güneş Gazetesinde duyrulucaktır.
bu çekilişte bitti
sembolik katılımla bitirdik kampanyayı

nasılsa çıkmaz
3. dönem 1 katılım da ben yaptım

Kısmet artık...