Gönderen Konu: ayıptır!  (Okunma sayısı 4542 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: ayıptır!
« Yanıtla #20 : 26 Mart 2017, 17:50:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben katılmadım bile  izocama.ama her sene aynı konu ve aynı senaryo insanı sıkıyor gerçekten. ya bir yaptırım bir çözüm üretilsin, yada aynı muhabbet sürekli dönmesin forumda.

bu forumdaki adminleri dışarda tutuyorum ama dinamik adminler alınması lazım. ötekilerin adminlikleri düşmesin. çok uzun zamandır forumdayım.adminlik felan düşünmedim. çünkü sorumluluğu alamam.

bazen moralim çok bozuk oluyor. ağır rejim ve spor yapıyorum bu yüzdenden sürekli bitkin modundayım. kampanyaların % 80 ine katılmıyorum sırf bu üşengeçlikten. katıldıklarım kayde değer ne varsa paylaşıyorum ama açık söyleyeyim zırt pırt blogmuş.kişisel sosyal medya kampanyalarıymış. kitap çekilişiymiş görsemde paylaşmıyorum. 1 kitap veriyor 10 takla attıyorlar adama sinir oluyorum.

ama bence yıllardır foruma emek vermiş,uzun süredir forumda bulunan @balca gibi kişilere adminlik verilmeli.

amanın adım geçmiş, yok kanka ben uyarınca @calculus07 gibi dostlar seni mod mu yapalım onu mu diyorsun dedi...

Açıkça konuşacaksak konuşalım :=)
😂😂😂😂😂

hiç gülme sinir etmiştin beni...güya kankandık bir dönem bir de
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 26 Mart 2017, 19:41:43 »
Madame coco ve englishhome kampamyalarını hiç paylaşmadan katılıyorum ben çünkü çok fazla çekiliş oluyor.. ve facebook, twitter ve instagramda aynı anda yaptıkları için herkes görüyor onları zaten diye düşünüyorum.. bir de powernut kampanyaları soru sorulduğu an ilk 5 kişiye olduğu için zaten cevabı yazana kadar 5 kişi dolmuş oluyor..

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #22 : 26 Mart 2017, 23:31:49 »
Haklısın sonuna kadar Hacımm...Bende dile getirmiştim farklı bir yolddan bunu ama değişen bişey yok. Bi darbe yapmak lazım arada :))) buarada Carrefour resim paylaşana 5 tl yüklüyodu açık mı ki konu... şimdi aklkıam geldi bari mesajımız birazda kazançlı olsun:)
« Son Düzenleme: 27 Mart 2017, 01:29:45 Gönderen: OTELCi »