Gönderen Konu: mobilyadekorasyon.com - Mobilya Kazananı  (Okunma sayısı 5319 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Melos

• Usta Kampanyacı
    • Gezi,Yemek Tarifleri,Tatil,Hobi,Video,Örgü,Dantel,Sağlıklı Beslenme Ve Diyet
Ynt: mobilyadekorasyon.com - Mobilya Kazananı
« Yanıtla #30 : 15 Aralık 2009, 19:01:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sağolasın zöhre benim eşim. kargo ücreti kaç lira olur sizce???
boşver kargoyu

bana çıka

200 e bile razı gelirdim  ;D

Çevrimdışı varife

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #31 : 18 Aralık 2009, 17:54:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
:D  30 saatte buldum msjını görünce merak ettim kelimeyi girdim baktım yemin ediyorum 2 dakikada tamamlandı :D :D ;D
oyun boyuca en kolay tamamladığım kelime oldu,bende çok şaşırdım valla :D :D
ben de 2. haftanın yarışmasını 1 dk içinde pat pat buldum ama bu kez öyle olmadı napiim yaw ;D
face'de bende varım artıkkk--------------
                                                         I
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin <-----I

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 18 Aralık 2009, 18:23:08 »
ben ilk gün tamamladım

Çevrimdışı efeyaseminefe

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #33 : 22 Aralık 2009, 08:43:00 »
Aralık ayında iki hafta üzerinden başladığımız, ancak sizlerin yoğun ilgisi nedeniyle bir hafta daha uzattığımız mobilya ödüllü kelime oyunumuz 2009 için sona erdi.  Bu haftada yine sizlerin yoğun ilgisi ile karşılaştık.  5 Harfi bulmakta zorlanan, yarıda bırakan üyelerimiz olduğu gibi, forum sitelerinden ve sizlerin tavsiye mesajlarından takip ettiğimiz gibi 6 harfi de bulup mutlu sona ulaşan üyelerimiz oldu.

Bu haftanın oturma grubu kazanan şanslı üyesi ise yeşili, kestane şekeri ve İskender i ile meşhur BURSA’dan  Ali **** oldu.  Kazanan üyemizi tebrik ediyor, iyi günlerde bizi hatırlayarak kullanmasını diliyoruz.

2009 yılının son ayı içerisinde yapmış olduğumuz bu kampanya sizlerden olduğu kadar, üye mağazalarımız tarafından da oldukça dikkatle takip edildi, ve 2010 yılı içerisinde bu kampanyanın farklı şekillerde ve üye mağazalarımızın sponsorluklarında devam etmesi uygun görüldü.

2009 yılında şansını kaçıran üyelerimizin dikkatine… 2010 yılında da hediyeli  oyunlarımız devam edecek. 

Katılan tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunar 2010 yılının sağlık mutluluk başarı ve şans getirmesini temenni ederiz.
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2010, 23:46:04 Gönderen: beyondparadise »