Firmaları çekilişe katmaları katılım sayısını bir hayli yükseltmiş. Böyle olacağını bilseydim hiç katılmazdım
17.432 katılım olmuş 1 katılım yaptım çıkmamış tanıdık var tebrikler
Buna katıldım önceki alışveriş fişinde isim yazıyordu Parex aldığımda yazmadı Genel merkezi aradım sormuştum sizin kartınızda bir şey yok boş Aldınız mağazaya sorun biraz çelişkili oldu İlk önce kasada sistemde aksaklık olmuş dediler Daha sonra tamam kartınıza yansıtıldı dediler.
17.000 katılım 10-tl ve katları olmasi bakımından sorun oldu.
Buna katıldım önceki alışveriş fişinde isim yazıyordu Parex aldığımda yazmadı Genel merkezi aradım sormuştum sizin kartınızda bir şey yok boş Aldınız mağazaya sorun biraz çelişkili oldu İlk önce kasada sistemde aksaklık olmuş dediler Daha sonra tamam kartınıza yansıtıldı dediler.
Bende de aynı olay oldu şikayetvara yazdım genel merkeze de şikayet bıraktım aradılar biraz kandırmaya calıştılar baktılar başa çıkamıyorlar birazdan arıcaz dediler be sırra kadem bastılar
Öğlen yazdım Milli piyangoya Benim fişte isim çıkmadı aradım merkezi mağazayla görüşün mağaza şüpheli şekilde hangi kasa kim fişte kası yerin ismini verdim bur da öğle biri yok dediler daha sonra Milli piyangoya şikayet edeceğim denil ce siz kart numarasını verin araştıralım aradılar kartlarız la yapışmış dediler çekilişe dahil oldunuz dediler Bu gün genel merkezi aradım ilk önce yok dediler sonra 22 tl alışveriş yapmışınız ama çekilişe katıldınız demediler